Jak utworzyć nową zakładkę?

Konfiguracja forum SMF.
Hateway
Posty: 5
Rejestracja: 06 cze 2014, 20:53:23
Reputacja: 0
Strona na CBA.pl: fds.cba.pl
Płeć: Niewybrana
User Agent: Mobile Safari MacOS

Jak utworzyć nową zakładkę?

Postautor: Hateway » 06 cze 2014, 21:02:23

Witam, jestem właścicielem strony fds.cba.pl jest ona stworzona na Joomla i smf( łącze po prawej o nazwie "forum. Planuję przenieść stronę tylko na smf i tu pojawia się problem. Chcem utworzyć zakładkę typu "Pomoc", z tym, że z samymi tekstami. Proszę o opisanie jak to zrobić, jeśli trzeba mieć jakiś dodatek to proszę o wytłumaczenie, jak się z niego korzysta, a jeśli trzeba pisać kodem w plikach to proszę o DOKŁADNE opisanie jak to się robi.
Awatar użytkownika
DeaDriam
Posty: 4023
Rejestracja: 04 lip 2011, 14:00:40
Reputacja: 123
Lokalizacja: Möglingen
Płeć: Mężczyzna
User Agent: Firefox Windows 1024x600
Kontakt:

Re: Jak utworzyć nową zakładkę?

Postautor: DeaDriam » 08 cze 2014, 05:40:36

to nie zakladka tylko podstrona ,do tego mozesz uzyc modul Faq,albo jest tam spolszczony
(nie pamietam dokladnie)http://www.smf.pl/ albo tam
http://custom.simplemachines.org/mods/
nie napisales jakie uzywasz SMF ale w podanych linkach znajdziesz.
Mybb jest lepsze i wygodniejsze i przede wszystkim latwiej sie instaluje dodatki i tu przydalby Ci sie plugin Wiki do mybb
_____________________________________________________
Nie badz pijawka-znalazles rozwiazanie problemu..podziel sie na forum!
----------------------------------------------------------------------------
SmacznY WordpresS>> http://www.przepisyzgarnka.pl <<
Hateway
Posty: 5
Rejestracja: 06 cze 2014, 20:53:23
Reputacja: 0
Strona na CBA.pl: fds.cba.pl
Płeć: Niewybrana
User Agent: Mobile Safari MacOS 320x480

Re: Jak utworzyć nową zakładkę?

Postautor: Hateway » 08 cze 2014, 08:11:00

Czy chodzi ci o ten moduł: http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=246 ? Wersja SMF - 2
Awatar użytkownika
DeaDriam
Posty: 4023
Rejestracja: 04 lip 2011, 14:00:40
Reputacja: 123
Lokalizacja: Möglingen
Płeć: Mężczyzna
User Agent: Firefox Windows 1024x600
Kontakt:

Re: Jak utworzyć nową zakładkę?

Postautor: DeaDriam » 08 cze 2014, 08:36:22

nie nie to jest stara wersja i to do SMF1
Chyba narobilem Ci smaka na tyaki modul,ale sorry najprawdopodobniej nie ma nowej wersji.
Rzadko kto uzywal i nie uaktualnili.Ja sam uzywalem wieki temu
Jest rada ..zainstaluj portal i tam mozesz pisac artykuly,co wazne jest po Polsku
na forum SMF znajdziesz wszystko co potrzebne,jak nie wiesz to czy tamto,przeczytaj co nie co na forum ,zapytaj i podpowiedza.


http://www.tinyportal.net/
http://www.ezportal.com/
jest portalmx
Osobiscie polecam Tinyportal ,lekki i wygodny
Zajrzyj tez tam
http://www.wizzi.pl/index.php

i tam http://www.smf.pl/
_____________________________________________________
Nie badz pijawka-znalazles rozwiazanie problemu..podziel sie na forum!
----------------------------------------------------------------------------
SmacznY WordpresS>> http://www.przepisyzgarnka.pl <<
Hateway
Posty: 5
Rejestracja: 06 cze 2014, 20:53:23
Reputacja: 0
Strona na CBA.pl: fds.cba.pl
Płeć: Niewybrana
User Agent: Mobile Safari MacOS 320x480

Re: Jak utworzyć nową zakładkę?

Postautor: Hateway » 08 cze 2014, 17:03:48

Dzięki za pomoc

Wróć do „SMF”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość