a forum się rozsypało? znaczy musiałaś coś z backupu wgrywać?Elmyra pisze:i znow przez noc cos stało się z forum stracilam 3 nowych userow i nowe teamty... ehhh...
Forum - Nie można dodawać postów
okolo godz 1-2 w nocy całe cba przestalo dzialac wiec wylaczylam komp i poszlam spac. Rano forum mialo juz dziwny error (nie pamietam jaki, sorry) wgralam backup z wczoraj z godz. ok 18 i to co dzialo sie od tej godziny stracilam... moze to moja wina ale trudno, jakos dalam sobie rade z topicami i juz jest jak bylo, tylko 3 userow szlag trafil
God you don't want to answer me, but if you do, you'd better agree
God you've got the strangest sense of humor, you're too funny to be so heavenly...
God you've got the strangest sense of humor, you're too funny to be so heavenly...
hmmmpff... no to nie Twoja wina, chociaż powiem, że na cba są setki forum punbb bo właśnie przeglądałem i 98% z tych osób nie ma problemów.Elmyra pisze:okolo godz 1-2 w nocy całe cba przestalo dzialac wiec wylaczylam komp i poszlam spac. Rano forum mialo juz dziwny error (nie pamietam jaki, sorry) wgralam backup z wczoraj z godz. ok 18 i to co dzialo sie od tej godziny stracilam... moze to moja wina ale trudno, jakos dalam sobie rade z topicami i juz jest jak bylo, tylko 3 userow szlag trafil
jednak jest kilka osób które wyraźnie mają problem. więc to nie może być przypadek...
zmieniałaś jakieś specyficzne opcje w punbb? może w ten sposób dojdziemy co zmieniliście i co to powoduje.
aktualnie wychodzi na to, że przez moje nocne restarty to się dzieje, więc zamierzam nic nie rebootować ani nic nie robić w nocy.
-
-
hmm jeśli chodzi o mnie to nic nie wgrywałem... no może poza małą zmianą w kodzie jednego z plików, pozwalającą otwierać linki w nowym oknie (ale to było przed aktualizacja do 1.2.15 więc teraz ta zmiana się wykasowała po nadpisaniu tego pliku)juice pisze:może rzeczywiście wgraliście jakieś moduły które wam to psują?
-