Wprowadziliśmy kilka kluczowych zmian, które mają na celu poprawić wygodę korzystania z panelu oraz dają większe możliwości użytkownikowi.
Wprowadziliśmy profile, dzięki którym można grupować domeny w ramach jednego konta.
W związku z tym, że login (nazwa profilu) nie jest już powiązany z nazwą domeny dajemy możliwość dotychczasowym użytkownikom na jednorazową zmianę loginu, w profilu (Zmień login).
Ponadto można teraz połączyć profil użytkownika z kontem na forum.
Nowi użytkownicy, czyli tacy którzy założyli swoje konto po 22 lipca 2014 r. dostają konto na forum automatycznie przy rejestracji do panelu. Login do panelu i forum jest taki sam.
Obecni użytkownicy mogą połączyć profil z kontem na forum. Opcja łączenia znajduje się w profilu, Połącz konto forum.
Nowością jest także możliwość przekazywania domen innym użytkownikom. Jest to przydatne, gdy chcemy połączyć kilka istniejących domen w jeden profil.
Wprowadziliśmy również lepsze rozwiązanie w rejestracji, teraz wystarczy wpisać nazwę domeny którą chcemy założyć a system sam zaproponuje możliwe rozszerzenia oraz opcje Free i Pro.
To jeszcze nie koniec zmian - możecie się spodziewać kolejnych ulepszeń w ciągu najbliższych tygodni/miesięcy.
Prosimy o uwagi dotyczące nowych rozwiązań.
Aktualizacja panelu część 2
- fuma
- Przyjaciel CBA
Re: Aktualizacja panelu część 2
Ciekawy pomysl na rozwoj cba Zycze powodzenia i wierze w jeszcze wiekszy sukces.
Re: Aktualizacja panelu część 2
Imponujące zmiany, Brawo
Najbardziej podoba mi się możliwość grupowania domen w jednym koncie. Sam mam kilka kont i bardzo mi to ułatwi życie.
Ale mam pytanie. Po przekazaniu moich innych domen do obecnego konta, mogę tamte profile usunąć nie tracąc przypisanych do tamtych kont domen?
Najbardziej podoba mi się możliwość grupowania domen w jednym koncie. Sam mam kilka kont i bardzo mi to ułatwi życie.
Ale mam pytanie. Po przekazaniu moich innych domen do obecnego konta, mogę tamte profile usunąć nie tracąc przypisanych do tamtych kont domen?