www.ubezpieczenia.cba.pl
www.ubezpieczenia.cba.pl
O to moje ostatnie dzieło zrobione dla mojej mamy http://www.ubezpieczenia.cba.pl/. Strona jak widać jest w przygotowaniu i nie ma nic innego oprócz strony głównej, ale nie długo się to zmnieni. Za wcześnie żeby oceniać całokształt, chodzi mi tylko o oprawe graficzną. Co o niej sądzicie? Czy jako klienci agencji ubezpieczeniowej czuli byście że trafiliście na odpowiednią stronę?
-
- Kontakt:
Strona jest zrobiona dosyć prosto i bez jakiś efektów graficznych, ale ja lubię takie stronki. Jeżeli to jakaś mała agencja to powinno wystarczyć, jeśli większa, to wygląd jest stanowczo za słaby. Popracuj jeszcze nad nim trochę bo jak dla mnie jest na niej trochę za pusto. Powodzenia...
stronki nad którymi pracuję: blog programowanie webmastering, wulgarne żartobliwe obraźliwe teksty (+18)
-
- Kontakt:
Otóż to, dożuć więcej grafy i będzie znacznie lepiej.
stronki nad którymi pracuję: blog programowanie webmastering, wulgarne żartobliwe obraźliwe teksty (+18)
-
- Kontakt:
Ten zielony moim zdaniem wygląda całkiem dobrze, ale nie urozmaica on zbtnio stronki.A jezeli o chodzi o kolorystyke (tylko o ten zielony kolor) to nie uważacie że leprzy był by inny?