www.qasq.cba.pl
- Farseer
- Kontakt:
Wejdz tutaj: KLIK!
Opisuje bledy ponizej:
1.Jak robisz logo (chyba ze tak ma byc) to rob na cala dlugosc reszty strony ladniej wyglada.
2.Tak samo z tymi napisami lecacymi (pomijajac ze zle sie czyta nie to ze w goole sie nie da tylko trudno)
3.Nie trzeba komentowac (lepsze bylo to tlo gdzie jest reszta np, "menu" [podalem Ci przeciez jak powinienes zrobic])
4.Najlepiej zmiejsz czcionke i ustaw jakis margines
Sorka ze sie tak czepiam ...
Opisuje bledy ponizej:
1.Jak robisz logo (chyba ze tak ma byc) to rob na cala dlugosc reszty strony ladniej wyglada.
2.Tak samo z tymi napisami lecacymi (pomijajac ze zle sie czyta nie to ze w goole sie nie da tylko trudno)
3.Nie trzeba komentowac (lepsze bylo to tlo gdzie jest reszta np, "menu" [podalem Ci przeciez jak powinienes zrobic])
4.Najlepiej zmiejsz czcionke i ustaw jakis margines
Sorka ze sie tak czepiam ...
Since 1990 there have been 93 wars in 70 states all states around the world with 5.5 million people dead.
75% of these people were civilians, 1 milion of them were children!
- maciaszek
- Kontakt:
poprzednia strona była lepsza. Szczególnie te poruszające się cyferki w tle. Zakończ tabelki na dole bo to źle wygląda. Trochę uboga grafika, logo i beki w tabelkach a tak pozatym to nic. Sonda nachodzi na obramowanie ramek tabeli więć zmień to bo nieestetycznie wygląda. Te cyferki w treści strony, ja bym je umiescił na tle, znasz się troche na flashu? Jeśli tak to zrób jakieś ruchome logo. Na koniec potórze jeszcze raz "POPRZEDNIA STRNA BY£A LEPSZA!!!!!!!!!!!!!!!"
http://atomicdesign.cba.pl - profesionalny webdesign
HTML CE 2006 : ukończono
#################### 35%
#################### 35%
- Farseer
- Kontakt:
Dziwne bo mam FF , ale dobra ja juz nic nie bede mowil jak chceciefuma pisze:A wiesz Farseer, że na FF stronka nie rozwala się tak jak u ciebie
Since 1990 there have been 93 wars in 70 states all states around the world with 5.5 million people dead.
- maciaszek
- Kontakt:
Na operze wygląda tak samo
#################### 35%
#################### 35%
-
- Kontakt:
wczescniej chyba bylo lepiej
stronki nad którymi pracuję: blog programowanie webmastering, wulgarne żartobliwe obraźliwe teksty (+18)
heh:) myslalem ze teraz bedzie ładniej a tu zonk szkoda ze wam sie nie podoba chyba sie powiesze... nie wiecie przypadkiem jak zrobic ten wstep? aha Te cyferki w treści strony, ja bym je umiescił na tle, znasz się troche na flashu? Jeśli tak to zrób jakieś ruchome logo. bylo ostatnio ale dlugo sie laduje i strone spowalnia sorki za sonde i to ze sie troche rozwala, w Operze i IE6 u mnie wyglada ok totez nie wiedzailem ze sie tak rozwala mysle ze to troche zalezy od interpreatacji kodu strony przez poszczegolne przegladarki . To logo ma byc takie szerokie, bo to ramki sie zjechaly do srodka bo mam zchlastany program do html'a ( robie to w kompozytorze stron z Mozilli, bo w pajączku mozna sie ppogubic ((... ok dzieki za krytyke mysle ze bedą z niej wymierne efekty
bo jesteś
Moja...
Poczytaj jak łatwo mo¿na daæ mi plusa... jeśli tylko uwa¿asz to za adekwatne, prosze o nagrodê w tej¿e postaci (dział FAQ)
Moja...
Poczytaj jak łatwo mo¿na daæ mi plusa... jeśli tylko uwa¿asz to za adekwatne, prosze o nagrodê w tej¿e postaci (dział FAQ)
- Farseer
- Kontakt:
Wiecie co jest najdzwniejsze ze mam FireFoxa i dalej mi sie rozwala , a takiemu Fumie chociaz tez ma FF wszystko ladnie dziala! LOL nie czaje ...qasq pisze: sorki za sonde i to ze sie troche rozwala, w Operze i IE6 u mnie wyglada ok totez nie wiedzailem ze sie tak rozwala
(Piekny OFF-TOPIC z gory sory)
Jezeli chodzi o strone - tak starszy model byl lepszy
- maciaszek
- Kontakt:
Na flashu sie znamTe cyferki w treści strony, ja bym je umiescił na tle, znasz się troche na flashu? Jeśli tak to zrób jakieś ruchome logo. bylo ostatnio ale dlugo sie laduje i strone spowalnia
#################### 35%
#################### 35%