www.neurasthenia.cba.pl
www.neurasthenia.cba.pl
Witam wszystkich
Zapraszam na strone internetowa mojego zespolu - www.neurasthenia.cba.pl Na razie jest to wersja testowa - dzialaja tylko 4 pierwsze odnosniki. Htmla ucze sie od niedawna, cala strone pisze w notatniku i ogolnie w kodzie panuje jeden wielki balagan
Prosilbym o ocene wygladu i jakies rady co wymaga na stronie ulepszenia i poprawienia?
Pozdrawiam
Zapraszam na strone internetowa mojego zespolu - www.neurasthenia.cba.pl Na razie jest to wersja testowa - dzialaja tylko 4 pierwsze odnosniki. Htmla ucze sie od niedawna, cala strone pisze w notatniku i ogolnie w kodzie panuje jeden wielki balagan
Prosilbym o ocene wygladu i jakies rady co wymaga na stronie ulepszenia i poprawienia?
Pozdrawiam
- ZeroKelvin
- Kontakt:
Sorki, zagapilem sie z dzialem forum
Wlasnie z jakoscia grafiki mialem problem. Jak zrobilem dobra jakosc obrazkow to duzo zajmowaly i strona ladowala sie strasznie wolno wiec zdecydowalem sie obnizyc jakosc i zyskac na szybkosci dzialania.
Uzycie plikow .png daje lepsze efekty niz .jpg (chodzi o stosunek jakosc/wielkosc)?
Czy z tego co na razie jest cos wymaga poprawienia? Wiem, ze kod jest strasznie zasmiecony, ale moze ktos zajrzal i powie co powinienem w nim ulepszyc?
Pozdrawiam
PS. Jakiego koloru sa reklamy na gorze gdy otwieracie strone w Operze? U mnie biale
Pisalem przeciez ze na razie to wersja testowa i dzialaja tylko 4 pierwsze dzialy (news, sklad, historia i muzyka) Wraz z czasem postaram sie robic nastepne i bede staral sie zeby nie bylo tak pusto. Ale ciesze sie, ze pozytywnie oceniacie wyglad i klmiat.ZeroKelvin pisze: 1. linki od galeria az do konca to -> historia.html
2. jak by graficzka byla troszke wyzszej jakosci (najlepiej png zamiast jpg) to by bylo super
Wlasnie z jakoscia grafiki mialem problem. Jak zrobilem dobra jakosc obrazkow to duzo zajmowaly i strona ladowala sie strasznie wolno wiec zdecydowalem sie obnizyc jakosc i zyskac na szybkosci dzialania.
Uzycie plikow .png daje lepsze efekty niz .jpg (chodzi o stosunek jakosc/wielkosc)?
Czy z tego co na razie jest cos wymaga poprawienia? Wiem, ze kod jest strasznie zasmiecony, ale moze ktos zajrzal i powie co powinienem w nim ulepszyc?
Pozdrawiam
PS. Jakiego koloru sa reklamy na gorze gdy otwieracie strone w Operze? U mnie biale
- ZeroKelvin
- Kontakt:
- ZeroKelvin
- Kontakt:
Wyswietla sie caly tylko jest wyrownywany do lewej i w prawaj strony linikji sa strasznie nierowne. Wysrodkowany tez mi sie nie podobal. Nie wiem jaki najlepiej ustawic tekst, rozciagany do bokow?fuma pisze:Niewiem czy zauwazyles ale w historia.html nie wyswietla sie caly tekst. Zobacz sam tutaj
ZeroKelvin : dzieki za oferte pomocy, odezwe sie
Czarna czcionka? Powinna miec kolor zblizony do przyciskow i loga. Moze to dlatego ze uzywam niestandardowego koloru? (color: #548A96) Gdzies czytalem ze niestandardowe kolory dzialaja tylko na nowszych przegladarkach i to nie wszytskich. Jakiej przegladarki uzywasz? Te rzeczy, ktore sa wyszczegolnione na szaro (gray i silver) sa poprawnie wyswietlone czy tez czarne?