www.mroofka.xt.pl
Hmm raczej nie bo z tego systemu newsów jest wklejany chyba tylko kawałek kodu który wyświetla newsy z tego serweru gdzie są umieszczane newsy i nie ingeruje w kod strony (reklama nie jest wklejona do kodu strony) hmm no chyba tak jest. Wiec jak tak jest jak jest to nie masz co się martwić
Ps. Ale naplatałem że prawie sam się pogubiłem
Ps. Ale naplatałem że prawie sam się pogubiłem
---------- 13:40 19.08.2005 ----------
stronka fajna, ale czcionka jak dla mnie mało czytelna, aha i ta muzyczka hmm nie moj klimat, tylko ze strasznie glosno, i chcialbym miec wybor czy chce sluchac czy nie... zanim cokolwiek uslysze.. a tak o 1 w nocy obudzilem rodzicow bo poszlo od razu na full . Ale ogolnie stronka jest ok, ma swoj styl
---------- 13:45 ----------
stronka fajna, ale czcionka jak dla mnie mało czytelna, aha i ta muzyczka hmm nie moj klimat, tylko ze strasznie glosno, i chcialbym miec wybor czy chce sluchac czy nie... zanim cokolwiek uslysze.. a tak o 1 w nocy obudzilem rodzicow bo poszlo od razu na full . Ale ogolnie stronka jest ok, ma swoj styl
---------- 13:45 ----------
bo jesteś
Moja...
Poczytaj jak łatwo mo¿na daæ mi plusa... jeśli tylko uwa¿asz to za adekwatne, prosze o nagrodê w tej¿e postaci (dział FAQ)
Moja...
Poczytaj jak łatwo mo¿na daæ mi plusa... jeśli tylko uwa¿asz to za adekwatne, prosze o nagrodê w tej¿e postaci (dział FAQ)
-
- Kontakt:
A nie mozesz sobie po prostu napisac samemu systemu newsów ??Mroofka pisze:chyba że znacie jakiś lepszy system newsów od tego free4web.pl
stronki nad którymi pracuję: blog programowanie webmastering, wulgarne żartobliwe obraźliwe teksty (+18)