www.JAHU.cba.pl
- fuma
- Przyjaciel CBA
Hmmm.... Oprocz loga to tam nic wiecej niema No ale co tam i tak jest calkiem niezle. Gdyby jeszcze doszlo troche wiecej informacji o tobie i np twoim miescie idt itp to by bylo super. Rownierz ten tekst na stronie glownej czyta sie zle gdyz czarny nie pasuje do pomaranczowego. Dodatkowo w dziale galeria nazwy poszczegolnych poddzialow sa rownierz slabo czytelne. No wiec moja ocena to 6+/10 I zrob cos z ta reklama google. Wystarczy ustawic kolor tla. Pozdr
---------- 07:34 20.08.2005 ----------
mnie tes sie podoba, ale gdys lekko zmniejszyl logo, to mi na 1024x768 weszla by mi cala strona na raz, a tak musze przewinąc zeby zobaczyć jeden centymetr stopki ogolnie spoko jest ale to logo... niech nie zajmuje calej strony
---------- 07:37 ----------
jakbys dal np czerwone tło jak na banerze i pomaranczowa czcionke, ale jakąś czytelną... comic senas chyba nie wiem
mnie tes sie podoba, ale gdys lekko zmniejszyl logo, to mi na 1024x768 weszla by mi cala strona na raz, a tak musze przewinąc zeby zobaczyć jeden centymetr stopki ogolnie spoko jest ale to logo... niech nie zajmuje calej strony
---------- 07:37 ----------
jakbys dal np czerwone tło jak na banerze i pomaranczowa czcionke, ale jakąś czytelną... comic senas chyba nie wiem
bo jesteś
Moja...
Poczytaj jak łatwo mo¿na daæ mi plusa... jeśli tylko uwa¿asz to za adekwatne, prosze o nagrodê w tej¿e postaci (dział FAQ)
Moja...
Poczytaj jak łatwo mo¿na daæ mi plusa... jeśli tylko uwa¿asz to za adekwatne, prosze o nagrodê w tej¿e postaci (dział FAQ)
- maciaszek
- Kontakt:
Drętwo na tej twojej stronce. ¦wieci pustakami i oprocz loga to ie ma na czym "oka zawiesić"
http://atomicdesign.cba.pl - profesionalny webdesign
HTML CE 2006 : ukończono
#################### 35%
HTML CE 2006 : ukończono
#################### 35%