www.gw.cba.pl
-
- Kontakt:
www.gw.cba.pl
Witam i zapraszam na moją stronę <A HREF="http://www.gw.cba.pl">www.gw.cba.pl</A>
Po pierwsze wywal to marquee z tym szpiegiem bo bardzo denerwuje po drugie poracuj nad kolorami bo po tych oczy bolą. Nad zmianą tła też byś mógł popracować bo niepasuje do reklamy jak i do tej głównej części z tekstem. To tyle ode mnie
EDIT: Dalczego w tych działach wszystko miga przecierz od tego można dostać oczopląsów
EDIT: Dalczego w tych działach wszystko miga przecierz od tego można dostać oczopląsów
-
- Kontakt:
Layout taki sobie, za to stronka rozbudowana w miarę. Pozatym koniecznie zastosuj się do tego co napisał scroller
ja napisałbym to samo ale poco pisać to 2x
4/10 głównie za wygląd, popracuj trochę nad nim a na pewno ocena wzrośnie
ja napisałbym to samo ale poco pisać to 2x
4/10 głównie za wygląd, popracuj trochę nad nim a na pewno ocena wzrośnie
stronki nad którymi pracuję: blog programowanie webmastering, wulgarne żartobliwe obraźliwe teksty (+18)
- linoox
- Kontakt:
Zrob sobie test jak długo wytrzymasz patrzac na ktoras podstone ja dalem rade 5 min. bo pozniej mnie oczy zaczely bolec twoj skrypt w "ramce roboczej" mowi totalna nieprawde (jakbym mial polska winde to bym uzywal polskich znakow) I ta inwigilacja drepczaca od prawej do lewej denerwuje mnie niemilosiernie jesli bede chcial zobaczyc swoje IP to uruchomie cmd.exe i wpisze sobie ipconfig. Pozatym popracuj nad stylistyka bo te ostre kolory delikatnie rzecz ujmujac kluja w galki oczne (chyba ze lubisz ostre kolory). Trzeba przyznac ze napracowales sie nad trescia. Dlatego ocena 3/10
ILE RAZY MOWILEM ZEBYS GASILA SWIATLO W LODOWCE ! ! ! ! !
- Farseer
- Kontakt:
Kod: Zaznacz cały
<BR>
<BR>
<BR>
<BR>
<BR>
<BR>
<BR>
<BR>
<BR>
<BR>
<BR>
<BR>
<BR>
<BR>
<BR>
<BR>
<BR>
<BR><BR>
<BR>
<BR>
<BR>
<BR>
<BR>
<BR>
<BR>
<BR>
<BR>
<BR>
<BR>
<BR>
<BR>
Tagi malymi literami!! Ile razy bede mowil
<META NAME="Description" CONTENT="Testy Programy Wskazówki Downloads,Linki">
<MARQUEE BEHAVIOR=ALTERNATE DIRECTION=RIGHT bgcolor=#0000FF WIDTH=800 HEIGHT=20>
b) atrybuty umiesz w cudzyslowiach
2.
<I><BIG><B>P</B></I></BIG>
Moja ocena to 3/10 sorka ael tutaj zero grafiki. Wymienilem te bledy abys sie je staral eliminowac i strona bedzie lepsza. Ale jezeli to twoja 1 strona to nawet dobrze (moja byla gorsza ).
Since 1990 there have been 93 wars in 70 states all states around the world with 5.5 million people dead.
75% of these people were civilians, 1 milion of them were children!
75% of these people were civilians, 1 milion of them were children!
A więc dam też kilka słów od siebie na temat tej strony...
Po 1. Popraw scroolowanie bo u mnie jakoś nie chodzi... muszę zaznaczać tekst i przeciągać (np. w Downloads) a więc to jak najszybciej popraw.
Po 2. Trochę nie pasuje mi ten "opis" dnia pod twoim nr. GG... np. "Czwartek, weekend już tuż tuż...". Twoja strona wygląda w miarę dobrze i właśnie ten "opis" lekko psuje ogólne wrażenie...
Ale poza tym stronka OK, trochę mało jeszcze masz działów i materiałów więc moja ocena na dzień dzisiejszy brzmi 6/10.
Po 1. Popraw scroolowanie bo u mnie jakoś nie chodzi... muszę zaznaczać tekst i przeciągać (np. w Downloads) a więc to jak najszybciej popraw.
Po 2. Trochę nie pasuje mi ten "opis" dnia pod twoim nr. GG... np. "Czwartek, weekend już tuż tuż...". Twoja strona wygląda w miarę dobrze i właśnie ten "opis" lekko psuje ogólne wrażenie...
Ale poza tym stronka OK, trochę mało jeszcze masz działów i materiałów więc moja ocena na dzień dzisiejszy brzmi 6/10.