WW.GTASHOT.CBA.PL niedługo otwarcie
WW.GTASHOT.CBA.PL niedługo otwarcie
Wszystko o GTA3,VC i SA już niedługo!
Heh to już chyba tradycja że każdy (prawie) zapomina o wrzuceniu adresu w poście : http://gtashot.cba.pl
Na stronie nic nie ma i będzie dopiero niedługo to po co dajesz ją już do oceny
0:10
Na stronie nic nie ma i będzie dopiero niedługo to po co dajesz ją już do oceny
0:10
-
- Kontakt:
Fajnie zes przerobil index.html ten z cba który jest na poczatku
Pozatym nic tam nie ma oprocz loga i banerow.
Na razie dam ci -2/10 zartuje, ale nie ma co oceniac. Zobaczymy za kilka(nascie) dni czy cos sie zmieni i wtedy na pewno otrzymasz oceny wyzsze od 0.
Pozatym nic tam nie ma oprocz loga i banerow.
Na razie dam ci -2/10 zartuje, ale nie ma co oceniac. Zobaczymy za kilka(nascie) dni czy cos sie zmieni i wtedy na pewno otrzymasz oceny wyzsze od 0.
stronki nad którymi pracuję: blog programowanie webmastering, wulgarne żartobliwe obraźliwe teksty (+18)
- Farseer
- Kontakt:
Ej sory nie widze potrzeby otwierania tego tematu co tutaj oceniac kurde ? no juz bez jaj Zaloz temat jak juz strona bedzie dzialac
Since 1990 there have been 93 wars in 70 states all states around the world with 5.5 million people dead.
75% of these people were civilians, 1 milion of them were children!
- Farseer
- Kontakt:
Potwierdzamfuma pisze:Ja zaraz chyba kogoś walne. To przecierz jest idiotyczne. Co ja mam oceniać Przerobione z cba Strona w budowie Fakt faktem pomysł interesujący ale w tym dziale chyba o ocenianie STRON chodzi. póki co uważam to za idiotyzm
Since 1990 there have been 93 wars in 70 states all states around the world with 5.5 million people dead.
- fuma
- Przyjaciel CBA
Czepiać to się może rzep psiego ogona a nie ja. Wybacz mi jeśli władam niepoprawną polszczyzną. Jednakże może i nie jest to rozkaz ale ponaglenie co jest też nie na miejscu.Monstrual pisze:fuma, co ty sie mnie tak uczepiłeś
--------do Gtashot------
Gtashot mam jedno pytanie. Zrobiłeś tą "strone" po to by nas rozśmieszyć czy to tak na poważnie Bo jak to dla zabawy to powinieneś umieścić to w pogawędkach w "kawaly i linki".
- Farseer
- Kontakt:
To mogles podac jak ja skonczysz a nie w trakcie etapu "strona w budowie"gtashot pisze:Ej,ja niedałem tego do oceny tylko jako raklamę,żeby było wiadomo,że coś takiego intnieje!!!!!!!!!!!!!!!!