Happy Tree Friends
Happy Tree Friends
Zapraszam na moja stronke http://www.happytreefriends.cba.pl Strona jest jeszcze w budowie dlatego niektore dzialy nie sa zrobione albo skonczone
-
- Kontakt:
Stronka fajna, a te tło wystarczy skompresować i będzie duzo mniejsze
stronki nad którymi pracuję: blog programowanie webmastering, wulgarne żartobliwe obraźliwe teksty (+18)
- fuma
- Przyjaciel CBA
Stronka prezentuje sie calkiem niezle. Prosta w budowie i przejrzytsta. To sa dwie glowne zalety. Ale i jest pewna wada ktora mi kompletnie nieodpowiada. Mianowicie w statystykach jest pokazywany IP odwiedzajacego. Strasznie mnie to denerwuje jak takie cos widze. Poza tym stronka ogolnie mi sie podoba 7/10 Czekam az ja dokonczysz
- linoox
- Kontakt:
W kodzie HTML zmien tlo jasny niebieski badz zolty - wtedy reklama bedzie pasowala do stronki. Stronka prezetuje sie swietnie bardzo mi sie podoba kolorystyka (idealnie dobrana do tematyki). Tym inwigilatorem nie tylko fuma jest zirytowany mnie tego typu rzeczy (np. jaki masz system, przegladarke itp.) zniechecaja. Ocena 10/10 (Nawet inwigilator mnie nie zdolal zrazic)
ILE RAZY MOWILEM ZEBYS GASILA SWIATLO W LODOWCE ! ! ! ! !
Zmienie poprostu reklame na zolta A co do tego ip: to juz wyrzucam
A jednak tego nie wyrzuce, probowalem i musialem przeinstalowac i znowu wszystko ustawiac
A gdzie mam zmienic ta reklame?? Oto moj kod:
A jednak tego nie wyrzuce, probowalem i musialem przeinstalowac i znowu wszystko ustawiac
A gdzie mam zmienic ta reklame?? Oto moj kod:
Kod: Zaznacz cały
body {
margin: 10px 0px 10px 0px;
padding: 0px 0px 0px 0px;
text-shadow: inherit;
font-family: Verdana, sans-serif, Sans;
font-size: 11px;
color: #363636;
background: url(img/tlo.gif);
}
Hm.. stronka całkiem całkiem.
1. Ale może przydałby sięjakieś akcenty graficzne w formie rysunków zwierzątek Mógłbyś je gdzieś wmontować w tle lub przy menu.
2. Przycisk "Play it" zamień na jakiś bardziej odpowiedni. Ten fioletowo-różowy nie za bardzo pasuje do reszty.
3. Może dodaj przy filmikach, grach itd. wagę plików w KB lub MB. Bo dla "modemowiczów" to cenna informacja
Pozdro i powodzenia w dalszym tworzeniu strony!
1. Ale może przydałby sięjakieś akcenty graficzne w formie rysunków zwierzątek Mógłbyś je gdzieś wmontować w tle lub przy menu.
2. Przycisk "Play it" zamień na jakiś bardziej odpowiedni. Ten fioletowo-różowy nie za bardzo pasuje do reszty.
3. Może dodaj przy filmikach, grach itd. wagę plików w KB lub MB. Bo dla "modemowiczów" to cenna informacja
Pozdro i powodzenia w dalszym tworzeniu strony!