Akcja Pajacyk
- ZeroKelvin
- Kontakt:
- linoox
- Kontakt:
Przepraszam jesli kogos tym urazilem ale to nie jest do konca tak jak mowicie stronke z serwisu http://szablony.[regulamin forum: punkt 2.13] faktycznie sciagnalem i na bazie tego szablonu ucze sie pisac na diva'ch wszystko napisalem sam zerkajac do szablonu gdy mialem problem z rozwiazaniem jakiegos problemu nie pracowalem jeszcze nad grafika (prucz loga, jak widac kolorystyka tez bedzie inna - biala) dlatego wyglada prawie identycznie jak szablon i cala stronka nie jest skonczona ! ! ! Ten post nie mial na celu chfalenia sie "o patrzcie jaka mam zajefajna stonke" tylko pokazanie mojego pelnego poparcia co do akcji pajacyk. Kiedy skoncze stronke zamieszcze temat w ktorym bedziecie ja jechac ale do tego czasu strona jest w budowie.
Pozdrawiam i przepraszam urazonych linoox
Pozdrawiam i przepraszam urazonych linoox
- Farseer
- Kontakt:
www.exodus.cba.pl mam pajacyka juz daaawno ale zamierzam jakies specjalne miejsce dla niego dorobic
Since 1990 there have been 93 wars in 70 states all states around the world with 5.5 million people dead.
75% of these people were civilians, 1 milion of them were children!
75% of these people were civilians, 1 milion of them were children!
Popieram
Dobry pomysł jęsli chodzi o ten temat. Na pewno zamieszczę pajacyka na swojej stronce
- JanoStefano
- Kontakt: