Menu zrobione w Xarze

Wszystko o HTML, XHTML, XML, CSS.
Awatar użytkownika
duzydamian
Posty: 9
Rejestracja: 10 lis 2005, 23:05:15
Reputacja: 0
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows 1024x768
Kontakt:

Menu zrobione w Xarze

Postautor: duzydamian » 10 lis 2005, 23:10:40

Wykonałem stronke i wstawilem na nią menu wykonane w programie Xara Webstyle 4 i na dysku wszystko było wporządku,a po wrzuceniu stronki na serwer menu nie chce dzialać.Co jest nie tak?

Adres mojej stronki:www.duzydamian.cba.pl
Awatar użytkownika
linksworld
Posty: 370
Rejestracja: 09 paź 2005, 14:02:14
Reputacja: 0
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows
Kontakt:

Postautor: linksworld » 10 lis 2005, 23:25:56

---------- 00:23 11.11.2005 ----------

MSIE pokazuje komunikat o nieprawidłowości skryptu. :?
Rozszerzeni w Firefoksie zaś informuje o fatalnym błedzie. :|

Tak więc: sprawdź poprawność skryptu, ewentualnie popraw skrypt. Powodzenia :!:

---------- 00:24 ----------

Mogłeś jeszcze źle wstawić kod skryptu :!:

---------- 00:25 ----------

I rzeczywiście cosik jest nie tak:

CodeColon Select All Code

<script src="xaramenu.js"></script><script Webstyle4 src="menu_.js"></script>


Co to znaczy :?:
A szczególnie to:

CodeColon Select All Code

<script Webstyle4 src

Od kiedy można wstawiać jakiekolwiek wyrazy w miejscu parametru :?:
:arrow: Przyszłe forum, na które wszystkich Was zapraszam.
Awatar użytkownika
duzydamian
Posty: 9
Rejestracja: 10 lis 2005, 23:05:15
Reputacja: 0
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows
Kontakt:

Postautor: duzydamian » 11 lis 2005, 11:23:47

Usunołem ten dziwny dodatek przy wstawiaiu skryptu.Przejżałem cały skrypt nic takiego nie znalazłem ale wysłałem wszystko jeszcze raz na serwer i dalej nic :evil: Ten sam efekt :evil:
------------------------------------------------------------------------------------------
Ale chyba to nie jest wina związana z moim skryptem,ale jakimś błędem serwera.Mam stronkę na serwerze republiki i tam dziala menu,a po wrzuceniu na serwer cba nie dziala :evil:
<a href="http://www.atb.republika.pl/Index/Index2.html" target=blank>Republika</a>
<a href="http://www.duzydamian.cba.pl/atb/Index/Index2.html" target=blank>CBA</a>
-----------------------------------------------------------------------------------------
Proszą o pomoc,bo już naprawde nie wiem co mam robić :( :(

Wróć do „HTML, CSS”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości