jaki macie internet
- macabra2323
- hitman91
- Strona na CBA.pl: www.itman.cba.pl
- Kontakt:
to samo, ale bez "+"fuma pisze:3 Mbps +
to sie zapisuje u nich na centralce... czasem nie daja rady "przerobic" wszystkich z transferem i sciagasz po przekroczeniu limitu... niekiedy tez daja sobie spokoj z liczeniem transferu po przekroczeniu limitu jak jest 20-25 dzien miesiacaslaveman pisze:tak a pro po tematu neo czy nie znacie jakiegoś sposobu jak oszukać neo z tym transferem ponieważ teraz do 1 stycznia mam 56 kb/s. Ale wracając do tematu nie wiecie czy oni te dane o transferze zapisują na swoich serwerach czy gdzieś u mnie na dysku ukryte w jakimś pliczku
- swpok
- Kontakt:
Poczytaj trochę o technologii ADSL, zwróć uwagę na Router'y brzegowe.slaveman pisze:tak a pro po tematu neo czy nie znacie jakiegoś sposobu jak oszukać neo z tym transferem ponieważ teraz do 1 stycznia mam 56 kb/s. Ale wracając do tematu nie wiecie czy oni te dane o transferze zapisują na swoich serwerach czy gdzieś u mnie na dysku ukryte w jakimś pliczku
Hehe, spadek przepustowości łącza z normalnej do prędkości modemu analogowego następuje automatycznie. Jednak, aby było to możliwe trzeba zresetować połączenie z router'em, aby ten ograniczył pasmo przesyłania danych. Więc, czasami wychodzi tak, że np. przez noc mieliśmy włączony jakiś program via p2p i limit nie wiadomo kiedy przekraczamy o ten 1GB(na normalnej przepustowości) ;-]. Dopiero po zresetowaniu połączenia możliwe jest nałożenie limitów.zero pisze:czasem nie daja rady "przerobic" wszystkich z transferem i sciagasz po przekroczeniu limitu
Dzień bez uszczypliwości powinno siê uwa¿aæ dniem straconym.
- macabra2323