Czy cba blokuje porty?

Wszystko o HTML, XHTML, XML, CSS.
vexusandrespol
Posty: 1
Rejestracja: 11 mar 2018, 13:57:54
Reputacja: 0
Płeć: Niewybrana
User Agent: Chrome Windows 1680x1050

Czy cba blokuje porty?

Postautor: vexusandrespol » 18 mar 2018, 11:51:15

Witam mam tabelkę serwerów na mybb i chciałbym sie zapytać czy cba pl blokuje porty?
Awatar użytkownika
endriu888
Obsługa CBA
Posty: 528
Rejestracja: 23 sty 2012, 21:02:33
Reputacja: 0
Strona na CBA.pl: katalogfirm.c0.pl
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows 1143x858
Kontakt:

Czy cba blokuje porty?

Postautor: endriu888 » 18 mar 2018, 11:53:36

witam


tak wiele portów UDP np. jest blokowanych, dlatego zalecam w takich wypadkach wykupienie u nas VPSA.
Czy wiesz, że:
  • W Panelu CBA w sekcji "wsparcie" jest dedykowany system ticketów (obsługi technicznej)
  • Odpowiadamy na Forum oraz na adres mailowy obsluga(malpa)cba.pl
  • Jesteśmy również na Facebooku! Znajdź nas na facebook.com/hostingcba | cba.pl
W czym jeszcze możemy pomóc?
areks555
Posty: 1
Rejestracja: 23 mar 2018, 06:20:34
Reputacja: 0
Płeć: Niewybrana
User Agent: Chrome Windows 1280x1024
Kontakt:

Czy cba blokuje porty?

Postautor: areks555 » 23 mar 2018, 06:23:50

Według mnie to na pewno nie jest robione

Wróć do „HTML, CSS”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 2 gości