Strona 1 z 1

Brak polskich znaków

: 09 wrz 2016, 10:18:10
autor: fbn-amiga
Jak ustawić by na stronie wyświetlały się polskie znaki ?
Nie wiem jak to jest że na stronie głównej się wyświetlają się prawidłowo
http://winuae.cba.pl
ale na każdej kolejnej już nie
strona główna

CodeColon Select All Code

jsfiddle.net/chrumcio/e91wwuss/

konfiguracja

CodeColon Select All Code

https://jsfiddle.net/chrumcio/cLhpu4bv/

tworzenie dysku

CodeColon Select All Code

https://jsfiddle.net/chrumcio/02j98Lxo/

instalacja

CodeColon Select All Code

https://jsfiddle.net/chrumcio/qu4ok1mt/

Brak polskich znaków

: 29 wrz 2016, 15:34:58
autor: fbn-amiga
Nie aktualne już
Uporałem się z tym.

Brak polskich znaków

: 11 lis 2016, 19:09:50
autor: janusz210
Mam podobny problem do Twojego - czy mógłbyś się ze mną podzielić ja sobie z tym poradziłeś?

Brak polskich znaków

: 04 gru 2016, 14:41:29
autor: endriu888
Wystarczy mieć na każdej stronie odpowiednie kodowanie: w tym przypadku: <meta charset="utf-8">