Obrazy Rang na forum

Jak stworzyć swoją pierwszą stronę. Jeśli jeszcze nie orientujesz się w temacie robienia stron, zapraszamy tutaj.
janusz10575
Posty: 14
Rejestracja: 16 sty 2011, 12:55:17
Reputacja: 0
Strona na CBA.pl: lsobier.cba.pl
Płeć: Mężczyzna
User Agent: Firefox Windows 1366x768

Obrazy Rang na forum

Postautor: janusz10575 » 16 sty 2011, 13:10:34

Jak zapewne można się domyślić, szukam pomocy na temat "jak wgrać nowe obrazy rang na forum"
Moja strona: http://lsobier.cba.pl/news.php.
Chciałbym zmienić rangę moderatora na np. taką [url]:http://www.forum.polishseamen.com.pl/templates/subBlack/images/ranks/moderator.png.
[/url]
Niżej znajduje się zrzut plików na stronie (czy jak to się fachowo powinno nazywać).
Proszę o pomoc.
http://wgrajfoto.pl/pokaz/img0111/zdj364e.png
seb@
Posty: 190
Rejestracja: 29 sie 2010, 16:27:05
Reputacja: 10
Płeć: Niewybrana
User Agent: Chrome Windows 1280x800

Re: Obrazy Rang na forum

Postautor: seb@ » 16 sty 2011, 13:45:18

Wejdź na serwer i wgraj obrazek do root/images/ranks . Jak bedziesz miał problem to pisz.
Pozdrawiam
Urlich
Posty: 1624
Rejestracja: 05 sty 2011, 07:21:43
Reputacja: 37
Płeć: Mężczyzna
User Agent: Firefox Windows 1024x768

Re: Obrazy Rang na forum

Postautor: Urlich » 16 sty 2011, 15:05:28

janusz10575 WroteColon"jak wgrać nowe obrazy rang na forum"

po prostu je podmień używając takiego samego rozszerzenia i rozmiaru,aby ze sobą nie kolidowały
możesz użyc generatora rang ,jest ich pełno na necie i sobie dobierzesz pozostałe do obecnej co pokazujesz
Nie potrafisz znieść krytyki?.. Prawdziwy zwycięzca nie boi się ani nagich faktów, ani krytyki.
seb@
Posty: 190
Rejestracja: 29 sie 2010, 16:27:05
Reputacja: 10
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows 1280x800

Re: Obrazy Rang na forum

Postautor: seb@ » 16 sty 2011, 19:07:13

po prostu je podmień używając takiego samego rozszerzenia i rozmiaru,aby ze sobą nie kolidowały
możesz użyc generatora rang ,jest ich pełno na necie i sobie dobierzesz pozostałe do obecnej co pokazujesz


w php fusion nie trzeba podmieniać wystarczy wrzucić na serwer i przy dodawaniu rangi wybrać obrazek po nazwie.
Pozdrawiam
Urlich
Posty: 1624
Rejestracja: 05 sty 2011, 07:21:43
Reputacja: 37
Płeć: Mężczyzna
User Agent: Firefox Windows 1024x768

Re: Obrazy Rang na forum

Postautor: Urlich » 17 sty 2011, 00:37:40

seba? podmienic też można,jak każdy images,więc informujesz błędnie,aczkolwiek dobrze
Nie potrafisz znieść krytyki?.. Prawdziwy zwycięzca nie boi się ani nagich faktów, ani krytyki.
janusz10575
Posty: 14
Rejestracja: 16 sty 2011, 12:55:17
Reputacja: 0
Strona na CBA.pl: lsobier.cba.pl
Płeć: Mężczyzna
User Agent: Firefox Windows 1366x768

Re: Obrazy Rang na forum

Postautor: janusz10575 » 17 sty 2011, 08:58:55

Wielkie dzięki.

Wróć do „Pierwsze kroki”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości