Brak szablonu html_above w smf 1.1.19

Konfiguracja forum SMF.
Ikari90
Posty: 1
Rejestracja: 29 paź 2013, 15:10:34
Reputacja: 0
Strona na CBA.pl: radclan.cba.pl
Płeć: Niewybrana
User Agent: Chrome Windows

Brak szablonu html_above w smf 1.1.19

Postautor: Ikari90 » 29 paź 2013, 15:18:39

Witam. Założyłem niedawno forum, mimo, że jeśli chodzi o sprawy związane z takimi rzeczami jestem kompletnie zielony. Dzisiaj próbowałem załadować i wypróbować różne style do mojego forum, jedno ze styli mi zcrashowało cała stronę i na szybko zmieniłem na inny (który już wcześniej był wgrany i działał) i niestety od tamtego momentu gdy tylko chce cokolwiek zrobić na stronie mam taki komunikat: Nie można załadować szablonu 'html_above'

Bezskutecznie przesiedziałem kilka godzin szukając rozwiązania mojego problemu i proszę o jak najszybszą pomoc.
Awatar użytkownika
DeaDriam
Posty: 4023
Rejestracja: 04 lip 2011, 14:00:40
Reputacja: 123
Lokalizacja: Möglingen
Płeć: Mężczyzna
User Agent: Firefox Windows 1024x768
Kontakt:

Re: Brak szablonu html_above w smf 1.1.19

Postautor: DeaDriam » 29 paź 2013, 15:23:49

Dobrze jest poznac Faq i tutoriale wlasnego skryptu
http://www.smf.pl/index.php?action=forum
Oraz zerknac w Google
https://www.google.pl/search?q=above+w+ ... swbXr4DQAg

---- EDIT ----

Tam wszystko jest na forum
_____________________________________________________
Nie badz pijawka-znalazles rozwiazanie problemu..podziel sie na forum!
----------------------------------------------------------------------------
SmacznY WordpresS>> http://www.przepisyzgarnka.pl <<

Wróć do „SMF”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości