Błąd podczas zakładania wątku SMF 2.0

Konfiguracja forum SMF.
Antares95
Posty: 1
Rejestracja: 28 wrz 2011, 21:13:02
Reputacja: 0
Strona na CBA.pl: www.c3pik-forum.y0.pl
Płeć: Niewybrana
User Agent: Chrome Windows 1680x1050

Błąd podczas zakładania wątku SMF 2.0

Postautor: Antares95 » 28 wrz 2011, 21:21:12

Hej, posiadam zainstalowane SMF 2.0 i pojawia mi się taki błąd podczas próby założenia wątku: http://imageshack.us/f/809/86059334.jpg/
Jak by obraz był niewyraźny to "cytuję" błąd:
\n\t\t\t\t\t\t\t\t
\n\t\t\t\t\t\t\t\t\t
\n\t\t\t\t\t\t\t\t\t\t
\n\t\t\t\t\t\t\t\t\t\t\tWybierz uśmieszek\n\t\t\t\t\t\t\t\t\t\t<' + '/h3>\n\t\t\t\t\t\t\t\t\t<' + '/div>\n\t\t\t\t\t\t\t\t\t

I tyle właśnie mam zamiast przycisków.
Nie pierwszy raz instalowałem SMF na tej stronie oraz na innych stronach na cba i błąd ten nie występował.
Awatar użytkownika
DeaDriam
Posty: 4023
Rejestracja: 04 lip 2011, 14:00:40
Reputacja: 123
Lokalizacja: Möglingen
Płeć: Mężczyzna
User Agent: Firefox Windows 1024x768
Kontakt:

Re: Błąd podczas zakładania wątku SMF 2.0

Postautor: DeaDriam » 29 wrz 2011, 07:58:08

http://www.simplemachines.org/community ... c=362893.0

Poczytaj może Ci pomoże (Wersja SMF 2 nie gra roli)

PS.Czy na domyślnej systemowej też tak masz?
_____________________________________________________
Nie badz pijawka-znalazles rozwiazanie problemu..podziel sie na forum!
----------------------------------------------------------------------------
SmacznY WordpresS>> http://www.przepisyzgarnka.pl <<
phantom
Posty: 4
Rejestracja: 03 gru 2011, 22:26:29
Reputacja: 0
Płeć: Niewybrana
User Agent: Chrome Windows 1680x1050

Re: Błąd podczas zakładania wątku SMF 2.0

Postautor: phantom » 15 gru 2011, 16:53:51

Stabilna wersja SMF 2.0 (a nawet jedna łatka - 2.0.1) została wydana, jednak błąd w dalszym ciągu występuje.
Czy cba.pl ma zamiar naprawić usterkę czy użytkowników z tym błędem mam kierować do innych hostingów na których błąd nie występuje?
Awatar użytkownika
DeaDriam
Posty: 4023
Rejestracja: 04 lip 2011, 14:00:40
Reputacja: 123
Lokalizacja: Möglingen
Płeć: Mężczyzna
User Agent: Firefox Windows 1024x768
Kontakt:

Re: Błąd podczas zakładania wątku SMF 2.0

Postautor: DeaDriam » 15 gru 2011, 17:03:20

phantom WroteColonczy użytkowników z tym błędem mam kierować do innych hostingów na których błąd nie występuje?

http://www.smf.pl/index.php/topic,8537. ... l#msg40995
@Nolt i @phantom ....odnośnie powyższego linka...
Od tamtej pory..nikt na temat smf i błędów na cba.pl nie pisał...[POMOC ISTNIEJE]Admini nie bedą przecież śledzić co sie dzieje z smf..skoro takie Postyod użytkowników smf nazwe je Error..mieliście,należało Administrację cba.pl powiadomić o nowościach...
Wasz atak jest ..(bez komentarza mojej strony)..mało poważny,wręcz dziecinny...
Jakoś większej ilości postów na Waszym forum nie zauważyłem na ten temat ostatnio..oprócz jednego...
http://www.smf.pl/index.php/topic,8536. ... l#msg40988
a tu na cba.pl nie...dziwne ze user strony serwermu.cba.pl nic tu nie pisał ,(bynajmniej nie z tym nickiem na Waszym forum i linkiem do strony).....a pchają sie do cba..bo to najlepszy darmowy hosting...skoro polecacie inne innym.to może im opłacicie ..bo wynika ze nie stać każdego na płatny hosting skoro pchają sie na darmowe,po za tym nie jeden płatny nie dorównuje darmowemu..a może(albo raczej) bedziecie polecać od siebie z linkiem PP... ...bo usery bedą pytać o hosting...wiec wszystko jasne :faja:
_____________________________________________________
Nie badz pijawka-znalazles rozwiazanie problemu..podziel sie na forum!
----------------------------------------------------------------------------
SmacznY WordpresS>> http://www.przepisyzgarnka.pl <<
phantom
Posty: 4
Rejestracja: 03 gru 2011, 22:26:29
Reputacja: 0
Płeć: Niewybrana
User Agent: Chrome Windows 1680x1050

Re: Błąd podczas zakładania wątku SMF 2.0

Postautor: phantom » 15 gru 2011, 19:12:21

Jaki atak? Ja się tylko zapytałem, a wątek na smf.pl jest dla użytkowników, zawiera informacje jak naprawić tymczasowo omawiany błąd, a także zawiera prośbę o kontakt z pomocą cba.pl jeśli mają ten problem...

Co do cba.pl ja wiem że jest to lepszy z darmowych hostingów, po prostu użytkowcy zamiast pisać do pomocy cba.pl piszą na PW, GG, wysyłają mi maile jak to naprawić.

Z tego co mi wiadomo to użytkownicy kontaktowali się z pomocą cba.pl, jednak było to jeszcze wtdey gdy SMF 2.0 znajdowało się w fazie RC, i support tłumaczył się tym, że nie mają obowiązku tego naprawiać, ponieważ SMF 2.0 nie zostało wydane jako wersja stabilna.
Ten wątek powstał nawet po wydaniu SMF 2.0 Gold, więc błąd uważam jako zgłoszony...
Awatar użytkownika
fuma
Przyjaciel CBA
Posty: 11168
Rejestracja: 01 sie 2005, 14:57:56
Reputacja: 201
Lokalizacja: z jajka niespodzianki :P
Płeć: Mężczyzna
User Agent: Opera Windows 1440x900

Re: Błąd podczas zakładania wątku SMF 2.0

Postautor: fuma » 15 gru 2011, 20:38:56

matpol cieszy mnie to, ze tak lubisz nasz hosting. Mimo tego uwazam, ze powinienes troche odpoczac, ochlanac i przemyslec kilka rzeczy. CBA.PL ceni sobie krytyke i wszelkie opinie, nawet osob w ogole niezwiazanych z cba.pl, dlatego nie uwazam wypowiedzi phantom za atak.

phantom Z tego co pamietam wielu osobom udalo sie bez problemu uruchomic stabilna wersje SMF 2.0 na cba.pl, bez wspomnianego w tym temacie bledu. Osobiscie nie mam zielonego pojecia od czego jest to zalezne. W wersji RC kazda proba uzytkowania SMF konczyla sie takim bledem i winnym byl kod JS w ktory wcinal sie nasz kod reklam. W ktoryms temacie dokladniej to opisalem. Postaram sie na dniach jeszcze raz przyjrzec temu problemowi.
phantom
Posty: 4
Rejestracja: 03 gru 2011, 22:26:29
Reputacja: 0
Płeć: Niewybrana
User Agent: Chrome Windows 1680x1050

Re: Błąd podczas zakładania wątku SMF 2.0

Postautor: phantom » 15 gru 2011, 21:03:34

Przepraszam jeśli ktokolwiek został urażony moją wypowiedzią, jednak powtórzę jeszcze raz, że nie jest to żaden atak, zwyczajne zapytanie, a że sformułowane tak a nie inaczej... cóż :)

@fuma, dziękuję, mam nadzieję, że uda się szybko wykryć i naprawić błąd, ponieważ (z tego co udało mi się zauważyć) cba.pl jest najpopularniejszym darmowym serwerem wśród użytkowników SMF ;)
Awatar użytkownika
DeaDriam
Posty: 4023
Rejestracja: 04 lip 2011, 14:00:40
Reputacja: 123
Lokalizacja: Möglingen
Płeć: Mężczyzna
User Agent: Firefox Windows 1024x768
Kontakt:

Re: Błąd podczas zakładania wątku SMF 2.0

Postautor: DeaDriam » 16 gru 2011, 05:50:04

phantom WroteColonzwyczajne zapytanie, a że sformułowane tak a nie inaczej... cóż

....właśnie sformułowane....inaczej...nie pierwszy raz w Twoim netowym życiu..(pominę szczegóły_)
może wpierw pisz na kartce..przemyśl co napisałeś,gdyż to jest net i przesył myśli w słowach jest wolniejszy...(dlaczego @Nolt sie nie wypowiedział?Jak zwykle wyrecza sie innymi!?)

Zwracam honor

fuma WroteColonW wersji RC kazda proba uzytkowania SMF konczyla sie takim bledem i winnym byl kod JS w ktory wcinal sie nasz kod reklam

Wystarczyło w pewnym przypadku zmienić templatke nie wiem dlaczego
(z innego konta to poleciłem i pomogło jak pamiętam)

Archive
http://www.simplemachines.org/community ... c=362893.0
_____________________________________________________
Nie badz pijawka-znalazles rozwiazanie problemu..podziel sie na forum!
----------------------------------------------------------------------------
SmacznY WordpresS>> http://www.przepisyzgarnka.pl <<
phantom
Posty: 4
Rejestracja: 03 gru 2011, 22:26:29
Reputacja: 0
Płeć: Niewybrana
User Agent: Chrome Windows 1680x1050

Re: Błąd podczas zakładania wątku SMF 2.0

Postautor: phantom » 16 gru 2011, 10:16:02

A co ma do tego Nolt? To już sam nie mogę zapytać się o coś w sieci, tylko muszę mieć czyjeś pozwolenie?
Nie znasz mnie, ja Ciebie także nie znam, więc proszę nie wypowiadaj się odnośnie mojej osoby i tego jak piszę, bo jeśli chcesz iść tą drogą... sam zacznij pisać normalnie, po polsku, bez miliona kropek i tym podobnych, kompletnie nie potrzebnych w tym miejscu znaków.

Z mojej strony zakończyłem z Tobą dyskusję, dalsze nabijanie postów z twojej strony nie ma sensu, nie wiem co chcesz udowodnić, czy masz jakiś problem z SMF czy nie - nie obchodzi mnie to.
Awatar użytkownika
DeaDriam
Posty: 4023
Rejestracja: 04 lip 2011, 14:00:40
Reputacja: 123
Lokalizacja: Möglingen
Płeć: Mężczyzna
User Agent: Firefox Windows 1024x768
Kontakt:

Re: Błąd podczas zakładania wątku SMF 2.0

Postautor: DeaDriam » 16 gru 2011, 10:38:48

@phantom
sprawy hm..prywatne załatwia sie tu na PW ....to nie smf....jesteś tam..hm..ze tak powiem moderatorem to powinieneś znać zasady..ale jak wspomniałem cba.pl ...to nie SMF
_____________________________________________________
Nie badz pijawka-znalazles rozwiazanie problemu..podziel sie na forum!
----------------------------------------------------------------------------
SmacznY WordpresS>> http://www.przepisyzgarnka.pl <<
Awatar użytkownika
4zywioly
Posty: 529
Rejestracja: 26 kwie 2011, 16:33:42
Reputacja: 13
Strona na CBA.pl: 4zywioly.c0.pl
Płeć: Niewybrana
User Agent: Chrome Windows 1366x768
Kontakt:

Re: Błąd podczas zakładania wątku SMF 2.0

Postautor: 4zywioly » 16 gru 2011, 16:27:11

WYŁĄCZ EMOTIKONKI-WTEDY DZIAŁA :)
Administracja->Konfiguracja->Zarządzanie stylami->Wybierz domyślny zestaw emotikon dla tego stylu:Bez uśmieszków

A tak swoją drogą to: viewtopic.php?f=30&t=17297
:) 4 posty niżej :)
Awatar użytkownika
fuma
Przyjaciel CBA
Posty: 11168
Rejestracja: 01 sie 2005, 14:57:56
Reputacja: 201
Lokalizacja: z jajka niespodzianki :P
Płeć: Mężczyzna
User Agent: Opera Windows 1440x900

Re: Błąd podczas zakładania wątku SMF 2.0

Postautor: fuma » 16 gru 2011, 18:44:56

4zywioly dzieki wielkie. To juz mamy trop ktorym musimy podazac ;]
Awatar użytkownika
DeaDriam
Posty: 4023
Rejestracja: 04 lip 2011, 14:00:40
Reputacja: 123
Lokalizacja: Möglingen
Płeć: Mężczyzna
User Agent: Firefox Windows 1024x768
Kontakt:

Re: Błąd podczas zakładania wątku SMF 2.0

Postautor: DeaDriam » 16 gru 2011, 18:52:54

Na SMF pisze o tym od dawna..zadna nowina
Była i obecna wersja ma to samo
http://www.smf.pl/index.php?topic=7510.0
_____________________________________________________
Nie badz pijawka-znalazles rozwiazanie problemu..podziel sie na forum!
----------------------------------------------------------------------------
SmacznY WordpresS>> http://www.przepisyzgarnka.pl <<
Awatar użytkownika
4zywioly
Posty: 529
Rejestracja: 26 kwie 2011, 16:33:42
Reputacja: 13
Strona na CBA.pl: 4zywioly.c0.pl
Płeć: Niewybrana
User Agent: Safari Android 320x480
Kontakt:

Re: Błąd podczas zakładania wątku SMF 2.0

Postautor: 4zywioly » 17 gru 2011, 23:16:21

matpol to nie rozumiem czemu nie mogłeś tego od razu napisać. Jak widać Nie jest to dla wszystkich takie oczywiste.
Awatar użytkownika
DeaDriam
Posty: 4023
Rejestracja: 04 lip 2011, 14:00:40
Reputacja: 123
Lokalizacja: Möglingen
Płeć: Mężczyzna
User Agent: Firefox Windows 1024x768
Kontakt:

Re: Błąd podczas zakładania wątku SMF 2.0

Postautor: DeaDriam » 05 kwie 2012, 09:27:08

fuma WroteColonTo juz mamy trop ktorym musimy podazac ;]

viewtopic.php?f=28&t=19515&p=121735#p121735

Jakoś umarło cichutko i na obiecanki cacanki ,a głupiemu radość sie skończyło
_____________________________________________________
Nie badz pijawka-znalazles rozwiazanie problemu..podziel sie na forum!
----------------------------------------------------------------------------
SmacznY WordpresS>> http://www.przepisyzgarnka.pl <<

Wróć do „SMF”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość