Wkurzająca gra platformowa
Re: Wkurzająca gra platformowa
Mnie denerwuje jedna walka w DB BT 3 , a mianowicie Goku kid vs Arale . Nie wiem jakim cudem , ale przegrywałem z nią okolo 10 x na hardzie zanim ją pokonałem .
Następną grą jest Władca Pierścieni Powrót Króla . Denerwują mnie tam różne filmy w trakcie gry .
Następną grą jest Władca Pierścieni Powrót Króla . Denerwują mnie tam różne filmy w trakcie gry .
-
- Strona na CBA.pl: cba.pl
To widzę że nie tylko mnie denerwują te gry ja również straciłem na nich sporo czasu i nerwów niestety i jedynym wyjściem było przestać grać i tak też zrobiłem
Mnie denerwują gry, w których jakgdyby nie ma końca, grasz, grasz i grasz, a końca nie widać... jakiś czas temu grałem w bubles i denerwowało mnie , że zbierało się tam punkty, ale nie można bylo awansować na wyższy poziom czy coś.. beznadzieja..
Ja również nie przepadam za takimi grami... choć przyznam szczerze że jakiś czas temu zabierały mi naprawdę dużo czasu i zaczęły mnie uzależniać grało się w nie bez końca więc musiałem z tym skończyć.
-
- Strona na CBA.pl: cba
siema, straszna gierka. czwarty poziom wbity i dałem sobie później spokój. kto to w ogóle wymyślił może wrzucicie tutaj coś bardziej ambitnego i wciągającego - akurat nie mam co robić pracy pozdr
-
Ta gra jest super. Mogę się powyżywać trochę na niej. Gram sobie i od czasu do czasu krew mnie zalewa ale spoko. Nie spocznę dopóki jej nie zakończę, a chyba jeszcze sporo przede mną
Mam dokładnie tak samo he he dopóki nie się nie uda to nie spocznę, wiem masakra ale po prostu jak się zawezmę to choćby nie wiem co ale fra mnie nie pokona, żadna gra, nawet taaaka ale jak się jest maniakiem to się tak ma..
Mam dosyć tej gry. Co chwila coś mi nie wychodzi, i próbuję poprawić, przechodzę dalej i znowu. I najgorse jest to, że nie mogę odpuścić tylko brnę godzinami żeby ukończyć to wreszcie i mieć satysfakcję
ja pograłem chwile i wyłączyłem szkoda czasu
-
- Strona na CBA.pl: cba
Słyszałem o tej grze i powiem wam, że spróbowałem grać, ale powiem wam, ze wymiękłam, gorszego syfu to nie ma, nawet szkoda jest na to mojego czasu i wam wszystkim odradzać to w ogóle włączać i zaczynać grać
Wkurzająca gra.. beznadziejna.. itp... itd.. to po co właściwie w tą grę gracie, według mnie lepiej nie skupiać się na tego typu grach i nie marnować swojego bezcennego czasu, lepiej ten czas poświęcić na coś pożytecznego, a nie na coś beznadziejnego;/