Pomocy! Help!
Pomocy! Help!
Jak na cba.pl zamiescic forum punBB. Pokazuje mi sie takie cos po wcisnieciu start instalation:
PunBB reported: Unable to connect to SQlite server. SQlite reported: Access denied for user 'www-data'@'localhost' (using password: NO) lub PunBB reported: Unable to create new database './cba.pl'. Permission denied. Jeśli ktos wie jak temu zaradzic to piszcie na gg: 5045081.
PunBB reported: Unable to connect to SQlite server. SQlite reported: Access denied for user 'www-data'@'localhost' (using password: NO) lub PunBB reported: Unable to create new database './cba.pl'. Permission denied. Jeśli ktos wie jak temu zaradzic to piszcie na gg: 5045081.
Ostatnio zmieniony 12 mar 2006, 14:27:54 przez wicek15, łącznie zmieniany 1 raz.
zaloguj się na swoje konto na cba i tuż nad opcją wyloguj masz ,,złuż forym" czy jakoś tak. Klikasz tam, wpisujesz nowe hasło jakie chcesz mieć jako admin na forum i po chwili masz już forum.zrobił by mi to ktos bo niezbyt lapie
No i co? Konwersja bazy wyjadła mi polskie znaki z podpisu. Kto¿ bÂdzie musiaà za to odpowied¿Ã...