usuwanie zasobów

Wszystko o pozycjonowaniu stron w polskich i zagranicznych wyszukiwarkach, o robotach, katalogach, meta tagach itp. etc. Czyli jak zwiększyć oglądalność swojej strony.
Awatar użytkownika
strikte
Posty: 420
Rejestracja: 03 lip 2006, 08:26:24
Reputacja: 5
Strona na CBA.pl: www.planetaludzi.pl
Lokalizacja: Katowice
Płeć: Mężczyzna
User Agent: Firefox Windows 1024x768
Kontakt:

usuwanie zasobów

Postautor: strikte » 17 wrz 2006, 14:46:34

Nie mam już strony w HTML od lipca, dzisiaj sprawdzam google zapytaniem site i pojawiają się (oprócz obecnych zasobów php) także stare strony jeszcze w html, takie jak http://www.smieszne.cba.pl/filmy.html
Owszem CBA wyrzuca adres obecnego zasobu, i być może dlatego google widzi tą stronę jako istniejącą.
W jaki sposób mogę skasować z wyników google wszystkie stare podstrony html żeby nie myliły przy wyszukiwaniu ?
przykład: http://www.google.pl/search?hl=pl&q=fil ... Google&lr= (3 wynik)
mlody007
Przyjaciel CBA
Posty: 826
Rejestracja: 21 maja 2006, 16:38:11
Reputacja: 13
Lokalizacja: Oka
Płeć: Niewybrana
User Agent: Internet Explorer Windows 1024x768
Kontakt:

Postautor: mlody007 » 17 wrz 2006, 14:55:36

mi sie wydaje ze google same sobie skasuje jak sprawdzi ze ich nie ma :)
Awatar użytkownika
Ihman
Przyjaciel CBA
Posty: 713
Rejestracja: 03 gru 2005, 18:33:07
Reputacja: 5
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows 1024x768
Kontakt:

Postautor: Ihman » 17 wrz 2006, 16:06:09

dokładnie, google zrobi to za Ciebie.
www.e-coach.pl i wszystko jasne :)

Wróć do „Pozycjonowanie”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość