mapa strony

Wszystko o pozycjonowaniu stron w polskich i zagranicznych wyszukiwarkach, o robotach, katalogach, meta tagach itp. etc. Czyli jak zwiększyć oglądalność swojej strony.
Sandra45
Posty: 1
Rejestracja: 11 mar 2015, 14:08:34
Płeć: Niewybrana
User Agent: Chrome Windows

mapa strony

Post autor: Sandra45 »

witam, jakie dane potrzebuje by wgrać mapę strony do google web master tool? bo poradnik googla o tym pliku xlm nic mi nie mówi.
po22
Posty: 404
Rejestracja: 02 sty 2015, 14:57:43
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Linux 1280x1024

Re: mapa strony

Post autor: po22 »

Czy wiesz, że:
  • W Panelu CBA w sekcji "wsparcie" jest dedykowany system ticketów (obsługi technicznej)
  • Odpowiadamy na Forum oraz na adres mailowy obsluga(malpa)cba.pl
  • Jesteśmy również na Facebooku! Znajdź nas na facebook.com/hostingcba | cba.pl
W czym jeszcze możemy pomóc?
wladeksi
Posty: 3
Rejestracja: 05 mar 2015, 12:44:58
Płeć: Niewybrana
User Agent: Opera Windows

Re: mapa strony

Post autor: wladeksi »

No ładnie wyjasnione prosze ja Ciebie.Prosze wiecej
szulim21
Posty: 5
Rejestracja: 25 wrz 2014, 13:40:51
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows 1600x900
Kontakt:

Re: mapa strony

Post autor: szulim21 »

Możesz skorzystać z wielu narzędzi online do generowania mapy strony. Podajesz tylko adres swojej strony a narzędzie samo wszystko tworzy automatycznie :)
isabellvip2118
Posty: 5
Rejestracja: 13 wrz 2014, 19:09:21
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows 1280x1024

Re: mapa strony

Post autor: isabellvip2118 »

Jeszcze masz jakieś pytania ? ale do czego. Dostałeś jak na tacy stronę support google. Tam wszystkie odpowiedzi powinieneś szukać. Czego oczekiwałeś, że ktoś za Ciebie to wszystko przeczyta i za Ciebie to wszystko streści..Wykaż się minimalnie jakąś inicjatywą.
szotowy
Posty: 2
Rejestracja: 17 lut 2016, 16:13:36
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows 1920x1080

mapa strony

Post autor: szotowy »

Witam,
Co się staje jak stronę http://www.spirulina.pl która mam od 5 lat przeniosę na nowy serwer mogę mieć jakieś skutki uboczne w pozycjonowaniu? Głównie chodzi mi o to że np w innym cms mogę mieć inne podstrony..
Ostatnio zmieniony 21 lut 2016, 11:29:00 przez szotowy, łącznie zmieniany 1 raz.
Venite
Obsługa CBA
Posty: 3197
Rejestracja: 18 lut 2011, 08:01:57
Lokalizacja: Kędzierzyn-Koźle
Płeć: Mężczyzna
User Agent: Opera Windows 1440x900

mapa strony

Post autor: Venite »

szotowy, o ile CMS zostanie skonfigurowany poprawnie, a domena niezmienna - nie będzie efektu.

Jeśli domena się zmieni, warto na "starej" dać nagłówek HTTP/301 (przeniesiono na stałe) z przekierowaniem.
Czy wiesz, że:
  • W Panelu CBA w sekcji "wsparcie" jest dedykowany system ticketów (obsługi technicznej)
  • Odpowiadamy na Forum oraz na adres mailowy obsluga(malpa)cba.pl
  • Jesteśmy również na Facebooku! Znajdź nas na facebook.com/hostingcba | cba.pl
W czym jeszcze możemy pomóc?
Awatar użytkownika
SławekSławomir
Posty: 74
Rejestracja: 17 lip 2015, 15:37:38
Płeć: Niewybrana
User Agent: Chrome Windows 1280x720

mapa strony

Post autor: SławekSławomir »

Przenoszenie stron pomiędzy różnymi CMS-ami jest bardzo trudne i często wiąże się z licznymi problemami. Dlatego jeżeli nie musisz, to nie zmieniaj CMS-a tylko go po prostu przenieść na inny serwer, czyli zawartość bazy danych oraz wszystkie pliki z serwera.
Zablokowany