Potrzebuję SVN lub git na swojej stronie.

Konfiguracja pozostałych skryptów.
konsul41
Posty: 2
Rejestracja: 16 cze 2015, 11:13:38
Reputacja: 0
Strona na CBA.pl: kssoft.cba.pl
Płeć: Niewybrana
User Agent: Mozilla Windows

Potrzebuję SVN lub git na swojej stronie.

Postautor: konsul41 » 16 cze 2015, 11:18:31

Potrzebuję SVN lub git na swojej stronie.
Jeżeli będzie możliwość doinstalowania to planuję hosting płatny (może to być warunkiem).

Repo do 5 użytkowników w zasadzie 1.

Możecie to przekazać adminowi.

Dodatkowo chciałbym płacić co miesiąc "zlecenie stałe" czy jest możliwość?
juice
Admin CBA
Posty: 3592
Rejestracja: 15 cze 2005, 19:25:03
Reputacja: 153
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows 1152x648

Re: Potrzebuję SVN lub git na swojej stronie.

Postautor: juice » 16 cze 2015, 14:41:10

zarówno zlecenia stałe jak i VPSy są na naszej liście do zrobienia, niestety aktualnie nie ma takiej możliwości.

polecam zapłacenie z góry za rok, bardziej się opłaca.

Jak będzie VPS to takiego gita będzie sobie można w prosty sposób zainstalować.
konsul41
Posty: 2
Rejestracja: 16 cze 2015, 11:13:38
Reputacja: 0
Strona na CBA.pl: kssoft.cba.pl
Płeć: Niewybrana
User Agent: Mozilla Windows

Re: Potrzebuję SVN lub git na swojej stronie.

Postautor: konsul41 » 17 cze 2015, 08:11:26

To nie jest kwestia opłacalności tylko pamiętania. Zrobione raz i zapomniane.

Co do rozbudowy to kiedy planujecie?
Jeżeli do pół roku to będę czekał jeżeli dłużej to pozostaje mi szukanie czegoś innego.
juice
Admin CBA
Posty: 3592
Rejestracja: 15 cze 2005, 19:25:03
Reputacja: 153
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows 1152x648

Re: Potrzebuję SVN lub git na swojej stronie.

Postautor: juice » 17 cze 2015, 12:21:54

planujemy wprowadzić VPSy w tym roku, ale nie chcę podawać konkretnej daty
grzegorzzygulski
Posty: 4
Rejestracja: 20 mar 2018, 10:32:13
Reputacja: 0
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows 1920x1080

Potrzebuję SVN lub git na swojej stronie.

Postautor: grzegorzzygulski » 03 wrz 2019, 17:57:22

Cześć !
Już torchę mineło, chciałem odświeżyć wątek.
chciałem zapytać czy da sie kontroli wersji git używać na cba.pl ?
Awatar użytkownika
endriu888
Obsługa CBA
Posty: 1232
Rejestracja: 23 sty 2012, 21:02:33
Reputacja: 0
Strona na CBA.pl: katalogfirm.c0.pl
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows 1143x858
Kontakt:

Potrzebuję SVN lub git na swojej stronie.

Postautor: endriu888 » 04 wrz 2019, 10:35:54

witam

na VPSIe u nas może Pan używać GITA: oferta vpsów poniżej:

https://www.cba.pl/pl/oferta/vps
Czy wiesz, że:
  • W Panelu CBA w sekcji "wsparcie" jest dedykowany system ticketów (obsługi technicznej)
  • Odpowiadamy na Forum oraz na adres mailowy obsluga(malpa)cba.pl
  • Jesteśmy również na Facebooku! Znajdź nas na facebook.com/hostingcba | cba.pl
W czym jeszcze możemy pomóc?

Wróć do „Pozostałe skrypty”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość