[Post-nuke] Czy można na Cba?

Konfiguracja pozostałych skryptów.
wisienka91
Posty: 4
Rejestracja: 14 cze 2006, 15:51:01
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows 800x600
Kontakt:

[Post-nuke] Czy można na Cba?

Post autor: wisienka91 »

mam pytanie do bardziej wtajemniczonych..... chcę na cba postawić stronkę na post-nuke`u.. czy jest to możliwe, a jeśli tak, to poproszę o przepis...

pozdrawiam
||->Wisienka91<-||
Awatar użytkownika
HitcH
Posty: 1530
Rejestracja: 08 paź 2005, 10:01:51
Lokalizacja: Zabrze
Płeć: Mężczyzna
User Agent: Firefox Windows 1280x1024
Kontakt:

Post autor: HitcH »

przepis znajduje sie w dziale FAQ :devil: :devil: :devil:
Awatar użytkownika
fuma
Przyjaciel CBA
Posty: 11168
Rejestracja: 01 sie 2005, 14:57:56
Lokalizacja: z jajka niespodzianki :P
Płeć: Mężczyzna
User Agent: Firefox Linux 1024x768

Post autor: fuma »

wszystko jest mozliwe kwestia checi i znajomosci w temacie. Zewnetrzna baza i jedziemy ;]
Awatar użytkownika
Monstrual
Posty: 2417
Rejestracja: 05 sie 2005, 15:06:08
Lokalizacja: G-dz
Płeć: Niewybrana
User Agent: Opera Windows 1024x768
Kontakt:

Post autor: Monstrual »

fuma pisze:wszystko jest mozliwe kwestia checi i znajomosci w temacie. Zewnetrzna baza i jedziemy ;]
Ale gwarancji nie dajemy. Zewnętrzne bazy miewają swoje humory ;).
Obrazek
wisienka91
Posty: 4
Rejestracja: 14 cze 2006, 15:51:01
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows 800x600
Kontakt:

Post autor: wisienka91 »

---------- 15:16 16.06.2006 ----------

probowalem na zewnetrznej z roznymi wersjami post-nuke`a... i na wielu serwerach udawalo mi sie, a na cba ani rusz... zaraz zagladne dfo faq, ale dzieki.... :D :D

pozdr 4 all

---------- 13:03 17.06.2006 ----------

dzieki za wszystko... korzystajac z calkjiem innego cms`a postawilem fajniutka stronke... dzieki za trud..

jakby ktos chcial stawiac za pomoca e107 CMS to zapraszam ... :D :D :D
||->Wisienka91<-||
ODPOWIEDZ