[Nuked klan] Białe tło zamiast strony
[Nuked klan] Białe tło zamiast strony
co zrobic jesli po zainstalowaniu nuked klan zamiast strony pokazuje mi sie biale tlo i nic wiecej
wrzucam na ftp i daje install.php i instaluje moja strona to http://jelesnia-team.cba.pl/index.php ale cos nie dziala jak powinno i wyswietla mi siee biala strona wszystko dobrze zainstalowlem chmody pozmienialem i nie wiem czemu nie dziala moaj stronka
- Gromed
- Przyjaciel CBA
nie jestem pewien tej diagnozy, ale może to być spowodowane tym wpisem
w pliku: conf.inc.php
i nie jestem pewien rozwiązania, ale spróbuj powyższą linijkę zamienić na:
Kod: Zaznacz cały
define('NK_GZIP', true);
i nie jestem pewien rozwiązania, ale spróbuj powyższą linijkę zamienić na:
define('NK_GZIP', false);
Warning: include(Includes/constants.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/virtual/jelesnia-team.cba.pl/nuked.php on line 35
Warning: include() [function.include]: Failed opening 'Includes/constants.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /var/www/virtual/jelesnia-team.cba.pl/nuked.php on line 35
Warning: include(Includes/nkSessions.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/virtual/jelesnia-team.cba.pl/nuked.php on line 36
Warning: include() [function.include]: Failed opening 'Includes/nkSessions.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /var/www/virtual/jelesnia-team.cba.pl/nuked.php on line 36
Fatal error: Call to undefined function session_check() in /var/www/virtual/jelesnia-team.cba.pl/index.php on line 38
- fuma
- Przyjaciel CBA
pewnie wrzucales pliki przez total commander z ustawiona opcja automatycznej zmiany nazw na mala litere i to byl blad, bo katalog includes (na twim koncie) standardowo powinien sie nazywac Includes czyli przez wielkie I. i to samo tyczy sie pliku nkSessions.php Na twoim koncie ten plik nazywa sie nksessions.php. Najlepiej wgraj wszystko od nowa ale wylacz opcje zamiany wielkich liter na male.
najdziwniejsze jest to, że wczoraj zmieniałem mu includes na Includes i nic to nie dało, ale nie zmieniałem innych plików. ale pewnie masz rację i chodzi o większą ilość plikówfuma pisze:pewnie wrzucales pliki przez total commander z ustawiona opcja automatycznej zmiany nazw na mala litere i to byl blad, bo katalog includes (na twim koncie) standardowo powinien sie nazywac Includes czyli przez wielkie I. i to samo tyczy sie pliku nkSessions.php Na twoim koncie ten plik nazywa sie nksessions.php. Najlepiej wgraj wszystko od nowa ale wylacz opcje zamiany wielkich liter na male.
Sub - sprobuj ponownie, odblokowałem nuked-klan do automatycznej instalacji, ale wyczyść najpierw swoje konto z tych plików