brak edycji strony moda.shop.pl

Zgłaszanie problemów dotyczących hostingu CBA.PL (www, ftp, poczta, panel itp.).
krzysztoflaniak
Posty: 12
Rejestracja: 20 lut 2015, 21:43:13
Reputacja: 0
Płeć: Niewybrana
User Agent: Chrome Windows

brak edycji strony moda.shop.pl

Postautor: krzysztoflaniak » 14 kwie 2015, 09:51:28

Witam
dodałem pliki php do domeny jednak wchodząc na stronę pokazuje mi że jest ona niedostępna
druga moja domena jest ok proszę o usuniecie problemu
Pozdrawiam
Krzysztof
po22
Posty: 404
Rejestracja: 02 sty 2015, 14:57:43
Reputacja: 6
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Linux 1024x768

Re: brak edycji strony moda.shop.pl

Postautor: po22 » 14 kwie 2015, 12:27:17

krzysztoflaniak, dla domeny moda.shop.pl musisz zmienić serwery dns.
Czy wiesz, że:
  • W Panelu CBA w sekcji "wsparcie" jest dedykowany system ticketów (obsługi technicznej)
  • Odpowiadamy na Forum oraz na adres mailowy obsluga(malpa)cba.pl
  • Jesteśmy również na Facebooku! Znajdź nas na facebook.com/hostingcba | cba.pl
W czym jeszcze możemy pomóc?
krzysztoflaniak
Posty: 12
Rejestracja: 20 lut 2015, 21:43:13
Reputacja: 0
Płeć: Niewybrana
User Agent: Opera Windows

Re: brak edycji strony moda.shop.pl

Postautor: krzysztoflaniak » 14 kwie 2015, 19:44:48

Dzięki. Ale możesz podać link albo inaczej wyjaśnić w którym miejscu można to zmienić.

---- EDIT ----

moda.shop.pl
Adres musi być ten, bo przy rejestracji był zarezerwowany.
A tu nagle nie działa
po22
Posty: 404
Rejestracja: 02 sty 2015, 14:57:43
Reputacja: 6
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Linux 1024x768

Re: brak edycji strony moda.shop.pl

Postautor: po22 » 14 kwie 2015, 20:12:04

Musisz znalezc to w panelu az.pl gdzie rejestrowałeś domenę.
Czy wiesz, że:
  • W Panelu CBA w sekcji "wsparcie" jest dedykowany system ticketów (obsługi technicznej)
  • Odpowiadamy na Forum oraz na adres mailowy obsluga(malpa)cba.pl
  • Jesteśmy również na Facebooku! Znajdź nas na facebook.com/hostingcba | cba.pl
W czym jeszcze możemy pomóc?
krzysztoflaniak
Posty: 12
Rejestracja: 20 lut 2015, 21:43:13
Reputacja: 0
Płeć: Niewybrana
User Agent: Mozilla Windows 1024x819

Re: brak edycji strony moda.shop.pl

Postautor: krzysztoflaniak » 14 kwie 2015, 20:17:29

tylko że ja to u was rejestrowałem i nie rozumiem zaistniałej sytuacji
po22
Posty: 404
Rejestracja: 02 sty 2015, 14:57:43
Reputacja: 6
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Linux 1024x768

Re: brak edycji strony moda.shop.pl

Postautor: po22 » 14 kwie 2015, 20:23:24

Nie było gwiazdki przy adresie moda.shop.pl? Domena była już zarejestrowana wcześniej. Proszę założyć inną domenę i zgłosić się po przeniesienie planu pro.
Czy wiesz, że:
  • W Panelu CBA w sekcji "wsparcie" jest dedykowany system ticketów (obsługi technicznej)
  • Odpowiadamy na Forum oraz na adres mailowy obsluga(malpa)cba.pl
  • Jesteśmy również na Facebooku! Znajdź nas na facebook.com/hostingcba | cba.pl
W czym jeszcze możemy pomóc?
krzysztoflaniak
Posty: 12
Rejestracja: 20 lut 2015, 21:43:13
Reputacja: 0
Płeć: Niewybrana
User Agent: Mozilla Windows 1024x819

Re: brak edycji strony moda.shop.pl

Postautor: krzysztoflaniak » 14 kwie 2015, 20:28:25

nie było żadnej gwiazdki jak ją wykupowałem celowo to zrobiłem prawie 2 miesiące temu teraz mam porobione pieczątki pozgłaszane w mediach i puszczone reklamy kto mi za to wszystko odda kasę jakieś 2-3 tygodnie temu to wy mi zablokowaliście tą domenę poprosiłem o odblokowanie zrobiliście to może ktoś wtedy ją wykupił ale to z waszej winy nie z mojej
po22
Posty: 404
Rejestracja: 02 sty 2015, 14:57:43
Reputacja: 6
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Linux 1024x768

Re: brak edycji strony moda.shop.pl

Postautor: po22 » 14 kwie 2015, 23:41:46

krzysztoflaniak, wszystko wskazuje, że odznaczył Pan checkbox "kup domenę" i to nie nasza wina. W historii płatności jest tylko transakcja: Plan hostingowy (Jeden rok) 49.90 PLN 2015-02-20 21:43:14. Innymi słowy nigdy Pan nie wykupił tej domeny.
Czy wiesz, że:
  • W Panelu CBA w sekcji "wsparcie" jest dedykowany system ticketów (obsługi technicznej)
  • Odpowiadamy na Forum oraz na adres mailowy obsluga(malpa)cba.pl
  • Jesteśmy również na Facebooku! Znajdź nas na facebook.com/hostingcba | cba.pl
W czym jeszcze możemy pomóc?
krzysztoflaniak
Posty: 12
Rejestracja: 20 lut 2015, 21:43:13
Reputacja: 0
Płeć: Niewybrana
User Agent: Chrome Windows 1024x768

Re: brak edycji strony moda.shop.pl

Postautor: krzysztoflaniak » 15 kwie 2015, 11:57:14

ja nic nie odznaczałem wszystko tak jak było u was zaznaczone z automatu następnie zaznaczyłem zapłać przez płatności bezpośrednie zresztą dokładnie tak samo zrobiłem w przypadku domeny ubraniarobocze.shop.pl i tam jest ok nie rozumiem jeśli jest wykupione zgodnie z waszymi zaznaczeniami domena moda.shop.pl i nawet gdy czegoś brak jakiejś dopłaty to choćby jakaś informacja przecież po opłaceniu wy i tak musicie ją zaraz zablokować. Do was należą te obowiązki. Jeśli nawet jest opłacony sam hosting to przydała by się informacja z zapytaniem dlaczego wykupiłem sam hosting do domeny, która nie jest wykupiona.
juice
Admin CBA
Posty: 3568
Rejestracja: 15 cze 2005, 19:25:03
Reputacja: 153
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows 1152x648

Re: brak edycji strony moda.shop.pl

Postautor: juice » 15 kwie 2015, 15:32:57

Niektórzy użytkownicy mogą chcieć zarejestrować domenę gdzie indziej a u nas wykupić tylko hosting, dla nich jest ta opcja. Przy opcji 'kup domenę' jest wyraźnie informacja że można ją odznaczyć tylko jeśli się ma tą domenę. w przypadku ubraniarobocze ta opcja nie została przez Pana odznaczona. W przypadku moda.shop.pl było inaczej. Nie zdziwiło Pana że raz zapłacił Pan 58zł, a drugi raz 49zł, za jak Pan sądził, dokładnie taki sam produkt?

Aktualnie opcja została na stałe zablokowana i nie można jej odznaczać.

Przepraszamy za niedogodności z tym związane, informacja umieszczona przy tej opcji wydawała nam się wystarczająca.

Oczywiście jeśli wykupi Pan inną domenę (z hostingiem Free) to przeniesiemy Panu za darmo hosting Pro z moda.shop.pl
krzysztoflaniak
Posty: 12
Rejestracja: 20 lut 2015, 21:43:13
Reputacja: 0
Płeć: Niewybrana
User Agent: Chrome Windows 1024x768

Re: brak edycji strony moda.shop.pl

Postautor: krzysztoflaniak » 15 kwie 2015, 16:15:20

co państwo proponują wobec powyższego żeby nie zmieniać reklam czy można dopisać za moda znak "." by nie ponosić kosztów lub może skontaktować się z osobą która zakupiła domenę przy czym zastanawiam się w jaki sposób jeśli ja mam hosting
juice
Admin CBA
Posty: 3568
Rejestracja: 15 cze 2005, 19:25:03
Reputacja: 153
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows 1152x648

Re: brak edycji strony moda.shop.pl

Postautor: juice » 15 kwie 2015, 16:53:31

hosting to tak naprawdę tylko konto u nas i możemy z nim zrobić co Pan sobie życzy, hostingów 'moda.shop.pl' może być tak wiele jak jest serwerów na świecie i to nic nie znaczy. liczy się kto ma domenę, a ma ją ktoś inny niestety. dane tej osoby są nam nieznane (w bazie whois nie są wyświetlane).

ja osobiście polecałbym zarejestrowanie domeny emoda.shop.pl , dodanie jednej litery do materiałów reklamowych może nie powinno być problemem? jeśli ma Pan tam więcej miejsca to można i całe słowo supermoda.. nowamoda.. nie wiem co dokładnie Pan reklamuje więc nie potrafię doradzić... i zarejestrowanie tej domeny (Samej domeny, z kontem free). i zgłoszenie się do nas, zmienimi Panu na konto Pro bezkosztowo oczywiście.

jeśli ktoś kupił moda.shop.pl to niewiele Pan może zrobić.
krzysztoflaniak
Posty: 12
Rejestracja: 20 lut 2015, 21:43:13
Reputacja: 0
Płeć: Niewybrana
User Agent: Chrome Windows 1024x768

Re: brak edycji strony moda.shop.pl

Postautor: krzysztoflaniak » 15 kwie 2015, 16:59:24

właśnie wykupiłem domenę modafhu.shop.pl free proszę przełożyć je na konto pro jeśli to możliwe w jak najszybszym czasie gdyż chcę pracować i zarabiać na tym koncie

---- EDIT ----

proszę też jeszcze nie blokować moda.shop.pl. przekopiuje stamtąd dane potem je usuwamy
juice
Admin CBA
Posty: 3568
Rejestracja: 15 cze 2005, 19:25:03
Reputacja: 153
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows 1152x648

Re: brak edycji strony moda.shop.pl

Postautor: juice » 15 kwie 2015, 18:15:03

konto modafhu.shop.pl jest już PRO
pieczatki-online
Posty: 1
Rejestracja: 03 wrz 2018, 14:46:32
Reputacja: 0
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows 1920x1200

brak edycji strony moda.shop.pl

Postautor: pieczatki-online » 03 wrz 2018, 14:50:20

krzysztoflaniak WroteColonŹródło posta nie było żadnej gwiazdki jak ją wykupowałem celowo to zrobiłem prawie 2 miesiące temu teraz mam porobione pieczatki online pozgłaszane w mediach i puszczone reklamy kto mi za to wszystko odda kasę jakieś 2-3 tygodnie temu to wy mi zablokowaliście tą domenę poprosiłem o odblokowanie zrobiliście to może ktoś wtedy ją wykupił ale to z waszej winy nie z mojej


I jak się sprawa skończyła?

Wróć do „Pomoc CBA.PL”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość