Czy dieta wpływa na azs

Wszystko co nie mieści się w żadnej innej kategorii forum. Rozmowy na każdy temat.
holdigreti
User Agent: Chrome Windows 1536x960

Czy dieta wpływa na azs

Post autor: holdigreti »

Czy ktoś zauważył, że zmiana diety wpływa na AZS? Słyszałam, że niektóre jedzenie może pogarszać stan skóry, ale nie wiem, od czego zacząć.
volvos
User Agent: Chrome Windows 1536x960

Czy dieta wpływa na azs

Post autor: volvos »

Hej, u mnie to bardzo widać. Jak tylko jem więcej nabiału albo coś ostrego, to skóra zaraz robi się czerwona i swędzi. Próbowałam eliminacji niektórych produktów, żeby sprawdzić co mi szkodzi i zauważyłam, że mniej problemów mam na diecie bez nabiału i glutenu. Może warto prowadzić dziennik jedzenia, żeby zobaczyć, co może ci szkodzić. No i odpowiednie kosmetyki też mają znaczenie.
Zerknij sobie na kosmetyki na azs w verdelove.pl - są dedykowane do takiej skóry i moim zdaniem warto byłoby je przetestować.
zena
User Agent: Chrome Windows 1536x864

Czy dieta wpływa na azs

Post autor: zena »

Dieta pudełkowa od Body Chief zyskuje popularność. Smaczne dania, które są nie tylko zdrowe, ale też przygotowane zgodnie z Twoimi preferencjami dietetycznymi. Poczuj różnicę i ciesz się pełnowartościowymi posiłkami! Na stronie https://bodychief.pl/dieta-pudelkowa/puszczykowo znajdziesz wszystkie informacje.
ODPOWIEDZ