Zmiana Loga

Jak stworzyć swoją pierwszą stronę. Jeśli jeszcze nie orientujesz się w temacie robienia stron, zapraszamy tutaj.
itohara
Posty: 12
Rejestracja: 11 gru 2017, 16:08:08
Reputacja: 0
Płeć: Niewybrana
User Agent: Chrome Windows 1360x768

Zmiana Loga

Postautor: itohara » 02 sty 2018, 22:46:54

Witam na forum aoikoe.c0.pl podmienilem w panelu logo na logo z taka sama nazwa jednak ciagle wyswietla sie stary obrazek odswiezalem tez cache i nie przynioslo to efektu plik podmienilem dokladnie w nazwastylu/images czy o czyms zapomnialem?
Awatar użytkownika
smart-tree
Obsługa CBA
Posty: 651
Rejestracja: 09 paź 2015, 20:20:35
Reputacja: 0
Płeć: Niewybrana
User Agent: Chrome Linux 1366x768

Zmiana Loga

Postautor: smart-tree » 03 sty 2018, 11:19:42

Witam,
czy mógłby Pan pokazać na zrzucie ekranu, gdzie znajduje się logo, i jak wygląda stary obrazek, a jak nowy?

Proponuję przejście na plan VIP/PRO. W najbardziej opłacalnej wersji jest to koszt tylko 4,16 zł miesięcznie. Plany te dają większe możliwości (brak reklam, kopię zapasową strony, którą wykonujemy codziennie, lepsze parametry konta, a strony znajdują się na oddzielnym, szybszym serwerze), nie mają ograniczeń takich, jak darmowe konta oraz posiadają wyższy priorytet obsługi.
https://www.cba.pl/pl/oferta/hosting

Pozdrawiam,
Mira,
Obsługa CBA
Czy wiesz, że:
  • W Panelu CBA w sekcji "wsparcie" jest dedykowany system ticketów (obsługi technicznej)
  • Odpowiadamy na Forum oraz na adres mailowy obsluga(malpa)cba.pl
  • Jesteśmy również na Facebooku! Znajdź nas na facebook.com/hostingcba | cba.pl
W czym jeszcze możemy pomóc?
itohara
Posty: 12
Rejestracja: 11 gru 2017, 16:08:08
Reputacja: 0
Płeć: Niewybrana
User Agent: Chrome Windows 1360x768

Zmiana Loga

Postautor: itohara » 03 sty 2018, 15:10:04

http://aoikoe.c0.pl/styles/SoftBlue/the ... ftblue.png
Chcialem zamienic na
https://imgur.com/a/y8mcY
To 2 zdjecie zmienialem format jednak nadal zostaje tamto stare probawel instalowac styl od nowa jednak ciagle to samo :<
elf18
Posty: 9
Rejestracja: 25 sty 2017, 15:40:29
Reputacja: 0
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows 1366x768

Zmiana Loga

Postautor: elf18 » 04 sty 2018, 18:09:54

.. format logo ma być taki jaki obecnie masz ... czyli .png ... Z drugiej strony na co takie ogromne logo !!!
Masz >> https://hostmat.eu/images/61568746080661393557.png
zapisz jako (nazwa) >> softblue .. po zapisaniu na dysku wchodzisz na ftp i logo wrzucasz do >> .../styles/SoftBlue/theme/images/softblue.png
odświeżasz stronę i ma być widoczne ...Swoją drogą zmniejszyłem je na szybko ale i tak jest za duże .. tak to będzie wyglądać ...

http://up.programosy.pl/foto/snap1_3550.jpg
itohara
Posty: 12
Rejestracja: 11 gru 2017, 16:08:08
Reputacja: 0
Płeć: Niewybrana
User Agent: Chrome Windows 1360x768

Zmiana Loga

Postautor: itohara » 04 sty 2018, 19:44:49

Dzieki wielkie dziala ^^
patryk4422ss
Posty: 10
Rejestracja: 05 sie 2018, 09:52:02
Reputacja: 0
Płeć: Niewybrana
User Agent: Chrome Windows 1280x1024
Kontakt:

Zmiana Loga

Postautor: patryk4422ss » 05 sie 2018, 09:52:50

Przecież zmiana loga jest bardzo łatwa według mnie.
Zadbaj o Bezpieczeństwo Swojego Dziecka

Wróć do „Pierwsze kroki”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość