niedziałająca wykupiona domena

Jak stworzyć swoją pierwszą stronę. Jeśli jeszcze nie orientujesz się w temacie robienia stron, zapraszamy tutaj.
icodex
Posty: 4
Rejestracja: 04 lis 2020, 10:06:39
Płeć: Niewybrana
User Agent: Chrome Windows 1920x1080

niedziałająca wykupiona domena

Post autor: icodex »

witam. w panelu admina w zakładce domeny widnieje moja wykupiona domena z napisem "błąd" (kolumna "stan" listy domen).
pomijam fakt że, z zakładki "płatności" , oraz ze stanu mojego konta bankowego - jasno wynika fakt, że opłata za wspomnianą domenę została pobrana 2 razy.
Awatar użytkownika
endriu888
Obsługa CBA
Posty: 1561
Rejestracja: 23 sty 2012, 21:02:33
Strona na CBA.pl: katalogfirm.c0.pl
Płeć: Niewybrana
User Agent: 1024x768
Kontakt:

niedziałająca wykupiona domena

Post autor: endriu888 »

Witam

o jaką domenę chodzi?
Czy wiesz, że:
  • W Panelu CBA w sekcji "wsparcie" jest dedykowany system ticketów (obsługi technicznej)
  • Odpowiadamy na Forum oraz na adres mailowy obsluga(malpa)cba.pl
  • Jesteśmy również na Facebooku! Znajdź nas na facebook.com/hostingcba | cba.pl
W czym jeszcze możemy pomóc?
icodex
Posty: 4
Rejestracja: 04 lis 2020, 10:06:39
Płeć: Niewybrana
User Agent: Opera Windows 1920x1080

niedziałająca wykupiona domena

Post autor: icodex »

ok. wszystko działa. wystarczyło odczekać do następnego dnia
Awatar użytkownika
endriu888
Obsługa CBA
Posty: 1561
Rejestracja: 23 sty 2012, 21:02:33
Strona na CBA.pl: katalogfirm.c0.pl
Płeć: Niewybrana
User Agent: 1024x768
Kontakt:

niedziałająca wykupiona domena

Post autor: endriu888 »

dobrze, czyli temat do zamknięcia.
Czy wiesz, że:
  • W Panelu CBA w sekcji "wsparcie" jest dedykowany system ticketów (obsługi technicznej)
  • Odpowiadamy na Forum oraz na adres mailowy obsluga(malpa)cba.pl
  • Jesteśmy również na Facebooku! Znajdź nas na facebook.com/hostingcba | cba.pl
W czym jeszcze możemy pomóc?
Zablokowany