Jak się nazywa baza danych CBA

Jak stworzyć swoją pierwszą stronę. Jeśli jeszcze nie orientujesz się w temacie robienia stron, zapraszamy tutaj.
ewrilone
Posty: 2
Rejestracja: 14 lut 2023, 15:10:57
Płeć: Niewybrana
User Agent: Opera Windows 1680x1050

Jak się nazywa baza danych CBA

Post autor: ewrilone »

Jak się nazywa baza danych CBA (database name). W panelu nie pisze. Nie mogę przez to zainstalować skryptu.
ewrilone
Posty: 2
Rejestracja: 14 lut 2023, 15:10:57
Płeć: Niewybrana
User Agent: Opera Windows 1680x1050

Jak się nazywa baza danych CBA

Post autor: ewrilone »

Dobra, nic nie wpisałem w nazwie bazy i przeszło. Ale wywala błąd

config.php seems to have been set. This install expects an empty file, and will not continue.

Gdy wchodzę do phpmyadmin to nic nie ma, czyli się nie zainstalowało.

Co mam zrobić?
Awatar użytkownika
endriu888
Obsługa CBA
Posty: 1849
Rejestracja: 23 sty 2012, 21:02:33
Strona na CBA.pl: katalogfirm.c0.pl
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows 1024x768
Kontakt:

Jak się nazywa baza danych CBA

Post autor: endriu888 »

Witam

ma Pan utworzoną bazę i usera, więc pewnie trzeba te dane wpisać do pliku config.php na ftp.
dane ma Pan w zakładce bazy danych.
Czy wiesz, że:
  • W Panelu CBA w sekcji "wsparcie" jest dedykowany system ticketów (obsługi technicznej)
  • Odpowiadamy na Forum oraz na adres mailowy obsluga(malpa)cba.pl
  • Jesteśmy również na Facebooku! Znajdź nas na facebook.com/hostingcba | cba.pl
W czym jeszcze możemy pomóc?
robrob1
Posty: 3
Rejestracja: 05 lut 2023, 13:33:57
Płeć: Niewybrana
User Agent: Chrome Windows 1536x864

Jak się nazywa baza danych CBA

Post autor: robrob1 »

ewrilone pisze: 14 lut 2023, 15:22:12 Dobra, nic nie wpisałem w nazwie bazy i przeszło. Ale wywala błąd

config.php seems to have been set. This install expects an empty file, and will not continue.

Gdy wchodzę do phpmyadmin to nic nie ma, czyli się nie zainstalowało.

Co mam zrobić? https://kryptowaluty24h.pl/jak-inwestowac-w-bitcoiny/
Błąd, który otrzymałeś wskazuje na to, że plik "config.php" ma już jakąś zawartość, podczas gdy instalator oczekuje, że będzie to pusty plik.

Aby rozwiązać ten problem, możesz spróbować usunąć zawartość pliku "config.php" lub całkowicie go usunąć, jeśli nie potrzebujesz go w obecnej chwili. Następnie spróbuj ponownie uruchomić instalację.

Jeśli to nie zadziała, sprawdź, czy masz uprawnienia do zapisu do folderów instalacyjnych i plików, które są potrzebne do zainstalowania bazy danych. Upewnij się, że masz również poprawne dane logowania do phpMyAdmin, ponieważ baza danych musi być poprawnie skonfigurowana, aby instalacja przebiegła pomyślnie.

Mam nadzieję, że to pomogło!
janusz-p
Posty: 1
Rejestracja: 25 lis 2023, 07:47:01
Płeć: Niewybrana
User Agent: Chrome Windows 1280x720

Jak się nazywa baza danych CBA

Post autor: janusz-p »

Moja baza danych nazywa się: mysql.cba.pl
Może o taka nazwę Ci chodzi?
Awatar użytkownika
endriu888
Obsługa CBA
Posty: 1849
Rejestracja: 23 sty 2012, 21:02:33
Strona na CBA.pl: katalogfirm.c0.pl
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows 1024x768
Kontakt:

Jak się nazywa baza danych CBA

Post autor: endriu888 »

temat do zamknięcia.
Czy wiesz, że:
  • W Panelu CBA w sekcji "wsparcie" jest dedykowany system ticketów (obsługi technicznej)
  • Odpowiadamy na Forum oraz na adres mailowy obsluga(malpa)cba.pl
  • Jesteśmy również na Facebooku! Znajdź nas na facebook.com/hostingcba | cba.pl
W czym jeszcze możemy pomóc?
Zablokowany