Error Forum Phpbb3

Jak stworzyć swoją pierwszą stronę. Jeśli jeszcze nie orientujesz się w temacie robienia stron, zapraszamy tutaj.
tomekwalancik
Posty: 20
Rejestracja: 13 maja 2021, 18:26:23
Strona na CBA.pl: archiwumgier.pl
Płeć: Niewybrana
User Agent: Opera Windows 1536x864

Error Forum Phpbb3

Post autor: tomekwalancik »

Jak naprawić ten błąd? archiwumgier.pl/forum
Awatar użytkownika
endriu888
Obsługa CBA
Posty: 1609
Rejestracja: 23 sty 2012, 21:02:33
Strona na CBA.pl: katalogfirm.c0.pl
Płeć: Niewybrana
User Agent: 1366x768
Kontakt:

Error Forum Phpbb3

Post autor: endriu888 »

Witam


jaki dokładnie błąd? czy można zrzut ekranu? np. zapodaj.net
Czy wiesz, że:
  • W Panelu CBA w sekcji "wsparcie" jest dedykowany system ticketów (obsługi technicznej)
  • Odpowiadamy na Forum oraz na adres mailowy obsluga(malpa)cba.pl
  • Jesteśmy również na Facebooku! Znajdź nas na facebook.com/hostingcba | cba.pl
W czym jeszcze możemy pomóc?
tomekwalancik
Posty: 20
Rejestracja: 13 maja 2021, 18:26:23
Strona na CBA.pl: archiwumgier.pl
Płeć: Niewybrana
User Agent: Opera Windows 1536x864

Error Forum Phpbb3

Post autor: tomekwalancik »

Już istnieją tabele z takim prefiksem. Wybierz inny prefiks.



Takie coś się pojawia podczas instalacji phpbb3
Awatar użytkownika
endriu888
Obsługa CBA
Posty: 1609
Rejestracja: 23 sty 2012, 21:02:33
Strona na CBA.pl: katalogfirm.c0.pl
Płeć: Niewybrana
User Agent: 1366x768
Kontakt:

Error Forum Phpbb3

Post autor: endriu888 »

Witam

trzeba przy instalacji zmienić nazwę prefixu na inny.wystarczy zmienić jedną listerkę na inną.
Czy wiesz, że:
  • W Panelu CBA w sekcji "wsparcie" jest dedykowany system ticketów (obsługi technicznej)
  • Odpowiadamy na Forum oraz na adres mailowy obsluga(malpa)cba.pl
  • Jesteśmy również na Facebooku! Znajdź nas na facebook.com/hostingcba | cba.pl
W czym jeszcze możemy pomóc?
ODPOWIEDZ