Skórki mi nie chodzą pomocy!!!

Konfiguracja PHP-Fusion i eXtreme-Fusion.
sYa
Posty: 18
Rejestracja: 16 lip 2013, 12:21:46
Strona na CBA.pl: css-str.cba.pl
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows

Skórki mi nie chodzą pomocy!!!

Post autor: sYa »

Ostatnio założyłem strone. Zainsalowalem sobie nuked-klan, chcąc zmienic skorke zainstalowalem 2 inne wrzucilem przez total comander. Jak wchodze do panelu (jakis dziwny inny niz w poradnikach) i rozwijam tam zeby zmienic skorke to nic sie nie wyswietla oprócz tej 1 (nuked-clan) co mam zrobic?!!
Awatar użytkownika
Fineas_Nigellus
Posty: 582
Rejestracja: 08 lis 2012, 17:33:45
Płeć: Niewybrana
User Agent: Chrome Windows 1440x900
Kontakt:

Re: Skórki mi nie chodzą pomocy!!!

Post autor: Fineas_Nigellus »

A wgrywasz skórki zgodne z twoją wersją oprogramowania? I na pewno wybierasz skórki do Nuked-klan?
I czy je wrzucasz przez TC do odpowiedniego katalogu? Np w PHP-Fusion trzeba je wrzucić do katalogu Theme, nie wiem jak tutaj.
Mówimy STOP Reklamie-Sygnaturce! ;)
sYa
Posty: 18
Rejestracja: 16 lip 2013, 12:21:46
Strona na CBA.pl: css-str.cba.pl
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows

Re: Skórki mi nie chodzą pomocy!!!

Post autor: sYa »

Tak wgrywam je do tego folderu a szablony czy skórki sa z cms-szablony
Venite
Obsługa CBA
Posty: 3197
Rejestracja: 18 lut 2011, 08:01:57
Lokalizacja: Kędzierzyn-Koźle
Płeć: Mężczyzna
User Agent: Opera Windows 1440x900

Re: Skórki mi nie chodzą pomocy!!!

Post autor: Venite »

Robiłeś zgodnie z tym: http://www.wiaderko.com/cs-1.6/ciekawos ... ,1505.html ?

Oczywiście Ciebie dotyczy odtąd:
Gdy już pokażą się foldery, wejdź w katalog themes. Teraz przywróć to zminimalizowane okno oraz przeciągnij katalog na okno z otwartym ftp.
i dalsze.

Nie licz też na pomoc super-CITO, gdyż jest to forum, a nie support-chat czy IRC. Pomoc udzielana w ramach skryptów jest tu tylko i wyłącznie grzecznościowa i jest to temat poboczny, użytkownicy też nie są profesjonalistami we wszystkim i może być tak, że ktoś po prostu nie będzie umiał odpowiedzieć. Na Internecie też są fora obsługi danych skryptów, możesz poszukać tam. Na pewno znajdą się na takowych forach bardziej kompetentni użytkownicy w tym zakresie.
Czy wiesz, że:
  • W Panelu CBA w sekcji "wsparcie" jest dedykowany system ticketów (obsługi technicznej)
  • Odpowiadamy na Forum oraz na adres mailowy obsluga(malpa)cba.pl
  • Jesteśmy również na Facebooku! Znajdź nas na facebook.com/hostingcba | cba.pl
W czym jeszcze możemy pomóc?
sYa
Posty: 18
Rejestracja: 16 lip 2013, 12:21:46
Strona na CBA.pl: css-str.cba.pl
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows 1366x768

Re: Skórki mi nie chodzą pomocy!!!

Post autor: sYa »

Po podaniu loginu i hasła wyskoczyło mi "Wystąpił błąd podczas dostępu do folderu. upewnij sie czy nazwa pliku została wpisana własciwie i czy masz uprawnienie dostępu do tego folderu"
Dalej pisalo ze jakby się nie chcialo przeniesc czy skopiować to żeby użyć programu np. total commander.

W linku mam przedstawiony program TC w folderze themes i strone www z rozwinietymi skórkami http://vlep.pl/ghfead.png
Jak to ma znaczenie mam Windosw 8
Venite
Obsługa CBA
Posty: 3197
Rejestracja: 18 lut 2011, 08:01:57
Lokalizacja: Kędzierzyn-Koźle
Płeć: Mężczyzna
User Agent: Opera Windows 1440x900

Re: Skórki mi nie chodzą pomocy!!!

Post autor: Venite »

Zobacz na ten folder na ftp, i na chmod który mu przysługuje. Spróbuj ustawić 777 (lub 0777). Może to pomoże.
Czy wiesz, że:
  • W Panelu CBA w sekcji "wsparcie" jest dedykowany system ticketów (obsługi technicznej)
  • Odpowiadamy na Forum oraz na adres mailowy obsluga(malpa)cba.pl
  • Jesteśmy również na Facebooku! Znajdź nas na facebook.com/hostingcba | cba.pl
W czym jeszcze możemy pomóc?
Cruseiro
Posty: 2
Rejestracja: 03 lut 2012, 15:01:14
Strona na CBA.pl: GoWCenter.cba.pl
Płeć: Niewybrana
User Agent: Chrome Windows 1024x600

Re: Skórki mi nie chodzą pomocy!!!

Post autor: Cruseiro »

Zapewne pobrałeś skórkę w formacie .rar, a jak wiadomo nasz Filemanager tego formatu nie akceptuje.

Rozpakuj i zamień na .zip. Powinno działać :)
Venite
Obsługa CBA
Posty: 3197
Rejestracja: 18 lut 2011, 08:01:57
Lokalizacja: Kędzierzyn-Koźle
Płeć: Mężczyzna
User Agent: Opera Windows 1440x900

Re: Skórki mi nie chodzą pomocy!!!

Post autor: Venite »

Checking files:
Plik c2z.rar jest OK
Transferring files to the FTP server:
Plik c2z.rar został przeniesiony na serwer FTP w trybie FTP_BINARY
Co prawda nie akceptuje trybu jako archiwum, ale akceptuje w trybie zwykłym pliki RAR.
Czy wiesz, że:
  • W Panelu CBA w sekcji "wsparcie" jest dedykowany system ticketów (obsługi technicznej)
  • Odpowiadamy na Forum oraz na adres mailowy obsluga(malpa)cba.pl
  • Jesteśmy również na Facebooku! Znajdź nas na facebook.com/hostingcba | cba.pl
W czym jeszcze możemy pomóc?
sYa
Posty: 18
Rejestracja: 16 lip 2013, 12:21:46
Strona na CBA.pl: css-str.cba.pl
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows 1366x768

Re: Skórki mi nie chodzą pomocy!!!

Post autor: sYa »

Sprawdzam w zip nie chodzi.. chmod 777,077 też nic nie pomaga jakies inne propozycje?
Awatar użytkownika
Fineas_Nigellus
Posty: 582
Rejestracja: 08 lis 2012, 17:33:45
Płeć: Niewybrana
User Agent: Chrome Windows 1440x900
Kontakt:

Re: Skórki mi nie chodzą pomocy!!!

Post autor: Fineas_Nigellus »

Nie mam pojęcia co robisz nie tak (bo wg mnie to nie jest wina czegoś innego), ale spróbuj pobrać te skórki z innej strony i wpisz że do Nuked Klan..
Mówimy STOP Reklamie-Sygnaturce! ;)
Awatar użytkownika
DeaDriam
Posty: 4023
Rejestracja: 04 lip 2011, 14:00:40
Lokalizacja: Möglingen
Płeć: Mężczyzna
User Agent: Firefox Windows 1024x768
Kontakt:

Re: Skórki mi nie chodzą pomocy!!!

Post autor: DeaDriam »

Dokładnie..spróbuj wgrać skórkę pobraną zgodnie z wersją skryptu z oryginalnego zródła
https://www.google.pl/search?q=Nuked+Kl ... &gws_rd=cr
Skins
http://www.nuked-klan.org/?file=Theme
_____________________________________________________
Nie badz pijawka-znalazles rozwiazanie problemu..podziel sie na forum!
----------------------------------------------------------------------------
SmacznY WordpresS>> http://www.przepisyzgarnka.pl <<
sYa
Posty: 18
Rejestracja: 16 lip 2013, 12:21:46
Strona na CBA.pl: css-str.cba.pl
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows 1366x768

Re: Skórki mi nie chodzą pomocy!!!

Post autor: sYa »

Ściągałem juz z NK ale próbowałem jeszcze raz i ******** dało. Znajdzie się dobra dusza która mi to zrobi? gg:13809351
Dodam jeszcze ze program mi łaczy z serwerem bo sprawdzałem usuwając szablon oryginalny nuked-klan
Awatar użytkownika
DeaDriam
Posty: 4023
Rejestracja: 04 lip 2011, 14:00:40
Lokalizacja: Möglingen
Płeć: Mężczyzna
User Agent: Firefox Windows 1024x768
Kontakt:

Re: Skórki mi nie chodzą pomocy!!!

Post autor: DeaDriam »

sYa pisze: ch*ja dało
Po pierwsze z takim wyrażaniem działaj,ale nie TU
sYa pisze: Znajdzie się dobra dusza która mi to zrobi?
i co potem jeszcze?Nie nauczysz sie ,to po co chcesz być adminem własnej WWW
Zainstaluj filezilla port 21
Pobierz skórkę kompatybilną z linku co podałem i instalnij ją
I opisz krok po kroku kolego co robisz jak nie wyjdzie

i jeszcze raz....bez wulgaryzmów opatentowanych w * ,jak nie chcesz mieć z administracją na pieńku i nie tylko
_____________________________________________________
Nie badz pijawka-znalazles rozwiazanie problemu..podziel sie na forum!
----------------------------------------------------------------------------
SmacznY WordpresS>> http://www.przepisyzgarnka.pl <<
Venite
Obsługa CBA
Posty: 3197
Rejestracja: 18 lut 2011, 08:01:57
Lokalizacja: Kędzierzyn-Koźle
Płeć: Mężczyzna
User Agent: Opera Windows 1440x900

Re: Skórki mi nie chodzą pomocy!!!

Post autor: Venite »

sYa pisze: ********
Przypominam o kulturze. Ostatnie słowne upomnienie.
Czy wiesz, że:
  • W Panelu CBA w sekcji "wsparcie" jest dedykowany system ticketów (obsługi technicznej)
  • Odpowiadamy na Forum oraz na adres mailowy obsluga(malpa)cba.pl
  • Jesteśmy również na Facebooku! Znajdź nas na facebook.com/hostingcba | cba.pl
W czym jeszcze możemy pomóc?
sYa
Posty: 18
Rejestracja: 16 lip 2013, 12:21:46
Strona na CBA.pl: css-str.cba.pl
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows 1366x768

Re: Skórki mi nie chodzą pomocy!!!

Post autor: sYa »

Venite ja cie nie rozumiem cenzura byla. wiec tak sciagnołem program po zainstalowaniu odpalilem go pod edytuj jest serwer wpisalem tam pozniej nazwe uzytkownika wpisalem (admin@....) haslo tez podalem i wcisłem szybkie połaczenie zaladowalo sie . W programie sa 4 okienka , znalazlem szablon w tym 1 od lewej na dole i przeciagnelem go do folderu themes do 1 od prawej na dole wszystko sie zaladowalo pisala transwer udany a na stronie znowu nie bylo...

Na cba.pl jak patrze na ftp to tam są te foldery z szablonami wiec dalej nie rozumiem czemu moja strona mi nie potrafi ich wyswietlic
Ostatnio zmieniony 17 lip 2013, 15:03:40 przez sYa, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ