Problem z eXtreme pack

Konfiguracja PHP-Fusion i eXtreme-Fusion.
Kakashi
Posty: 3
Rejestracja: 29 mar 2007, 17:42:35
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows 1024x768
Kontakt:

Problem z eXtreme pack

Post autor: Kakashi »

Mam problem z ex-pack. otóż gdy wpisuje wszystkie dane do bazy MySQL, wciskam dalej i wyskakuje mi komunikat
Unable to establish connection to MySQL
1045 : Access denied for user 'www-data'@'localhost' (using password: NO)

Co to znaczy?
Awatar użytkownika
fuma
Przyjaciel CBA
Posty: 11168
Rejestracja: 01 sie 2005, 14:57:56
Lokalizacja: z jajka niespodzianki :P
Płeć: Mężczyzna
User Agent: Firefox Windows 1600x1200

Post autor: fuma »

to znaczy ze laczysz sie z baza danych na cba.pl a takiej nie udostepniamy uzytkownikom
Kakashi
Posty: 3
Rejestracja: 29 mar 2007, 17:42:35
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows 1024x768
Kontakt:

Post autor: Kakashi »

Ale ja używam bazy db4free.
Awatar użytkownika
fuma
Przyjaciel CBA
Posty: 11168
Rejestracja: 01 sie 2005, 14:57:56
Lokalizacja: z jajka niespodzianki :P
Płeć: Mężczyzna
User Agent: Firefox Windows 1600x1200

Post autor: fuma »

using password: NO
to tez moze oznaczac ze nei podajesz pelnych danych lub bledne (haslo)
Awatar użytkownika
Gromed
Przyjaciel CBA
Posty: 2990
Rejestracja: 18 kwie 2006, 12:18:45
Lokalizacja: Toruń
Płeć: Mężczyzna
User Agent: Firefox Windows 1024x768

Post autor: Gromed »

www-data'@'localhost

może i używasz ale nie wpisujesz adresu db4free przy instalacji
Kakashi
Posty: 3
Rejestracja: 29 mar 2007, 17:42:35
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows 1024x768
Kontakt:

Post autor: Kakashi »

Host: db4free.org
Nazwa usera bazy: awarrior
Hasło do bazy: blablabla
Nazwa Bazy:
Prefix tabel:

Co jest źle?
Ostatnio zmieniony 01 kwie 2007, 20:32:18 przez Kakashi, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Gromed
Przyjaciel CBA
Posty: 2990
Rejestracja: 18 kwie 2006, 12:18:45
Lokalizacja: Toruń
Płeć: Mężczyzna
User Agent: Firefox Windows 1024x768

Post autor: Gromed »

Host: db4free.net
tak mi się przynajmniej wydaje :P
Awatar użytkownika
HighVoltage
Posty: 580
Rejestracja: 20 wrz 2005, 11:05:55
Strona na CBA.pl: http://www.altyzm.cba.pl
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows 1024x768
Kontakt:

Post autor: HighVoltage »

Gromed pisze:Host: db4free.net
tak mi się przynajmniej wydaje :P
Tylko wydaje się Ci :P db4free.org jest dobrze :D
Kakashi pisze:Host: db4free.org
Nazwa usera bazy: awarrior
Hasło do bazy: ******
Nazwa Bazy: animewarrior
Prefix tabel: ep_

Co jest źle?
A błąd jest cały czas ten sam czy inny?
Awatar użytkownika
glouver
Posty: 19
Rejestracja: 05 maja 2006, 10:20:17
Płeć: Niewybrana
User Agent: Opera Windows 1024x768

Post autor: glouver »

niestety ale ma byc db4free.net

ja tak mam w settings.php i mi strona dziala.


w celach bezpieczenstwa zalecam usuniecie posta z danymi do bazy danych, podales za duzo info.


login juz jest, waga hasla tez, wiec to tylko kwestia czasu na wlam.


@down

masz tam baze? nie to nie gadaj glupot albo zajzyj do swojego pliku config.php

mam db4free.net wpisane wraz z innymi danymi i stronka smiga, a bez bazy nie da rady.


http://db4free.net/
http://db4free.org/

oni maja dwie domeny, a na jednej tylko baze.
Ostatnio zmieniony 01 kwie 2007, 15:38:48 przez glouver, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
kidawka
Posty: 769
Rejestracja: 26 sty 2006, 13:13:24
Lokalizacja: Święte miasto
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows 1152x864

Post autor: kidawka »

a mi sie wydaje ze powinno byc http://db4free.org
ODPOWIEDZ