Nie działą strona

Konfiguracja PHP-Fusion i eXtreme-Fusion.
szygmon
Posty: 2
Rejestracja: 27 wrz 2007, 19:48:24
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows 1024x768

Nie działą strona

Post autor: szygmon »

Dlaczego nie działa moja strona:
www.gimlipno.cba.pl
Zandalor
Posty: 154
Rejestracja: 09 lip 2007, 12:54:00
Płeć: Mężczyzna
User Agent: Firefox Windows 1280x1024

Post autor: Zandalor »

dokładniej, jaki jest z tą stroną problem?
Sprawdź swoje IQ

Z dniem 16 Maja 2008 r. przeszedłem na inny(zagraniczny) hosting. Żegnam całe CBA i dziękuję za cierpliwość forumowiczów ;)
Awatar użytkownika
Ghoran
Przyjaciel CBA
Posty: 827
Rejestracja: 11 sie 2005, 16:07:58
Płeć: Mężczyzna
User Agent: Firefox Windows 1024x768

Post autor: Ghoran »

szygmon pisze:Dlaczego nie działa moja strona:
www.gimlipno.cba.pl
Na pierwszy rzut oka - masz po prostu pusty plik index ;)
Czy wiesz, że:
  • W Panelu CBA w sekcji "wsparcie" jest dedykowany system ticketów (obsługi technicznej)
  • Odpowiadamy na Forum oraz na adres mailowy obsluga(malpa)cba.pl
  • Jesteśmy również na Facebooku! Znajdź nas na facebook.com/hostingcba | cba.pl

W czym jeszcze możemy pomóc?
mlody007
Przyjaciel CBA
Posty: 826
Rejestracja: 21 maja 2006, 16:38:11
Lokalizacja: Oka
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows 1024x768
Kontakt:

Post autor: mlody007 »

a jak na mnie to jakiś cms nie działa ale nie wiem jaki
Awatar użytkownika
Gromed
Przyjaciel CBA
Posty: 2990
Rejestracja: 18 kwie 2006, 12:18:45
Lokalizacja: Toruń
Płeć: Mężczyzna
User Agent: Firefox Windows 1024x768

Post autor: Gromed »

szygmon opisz czy używasz CMS, jakiego; prawdopodobnie kod wyrzuca jakieś błędy, a że jest wyłączone raportowanie to ich nie widać;
vikal
Płeć: Niewybrana
User Agent: Opera Windows 1024x768

Post autor: vikal »

Mozesz tez dac kod na np. pastebin.com
szygmon
Posty: 2
Rejestracja: 27 wrz 2007, 19:48:24
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows 1024x768

Post autor: szygmon »

mam eXtreme-fusion
Ale wcześniej działało
ODPOWIEDZ