extreme pack

Konfiguracja PHP-Fusion i eXtreme-Fusion.
Awatar użytkownika
Dj Neus
Posty: 20
Rejestracja: 08 gru 2005, 20:34:48
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows 1024x768
Kontakt:

extreme pack

Post autor: Dj Neus »

Co jest? wgrałem pliki poprawnie, mam baze na db4free.org i strona mi nie działa, tzn nie można nic dodawac (shotubox' panele, newsy, artykuły). co jest źle? może zła baza mysql? (znacie dajcie inną) nie wiem co jest, probowałem pare razy już pliki wgrywac... i cały czas to samo. Nie łapie co jest.

http://gtapage.cba.pl
Awatar użytkownika
powermaster
Posty: 127
Rejestracja: 16 gru 2005, 19:08:32
Lokalizacja: KW
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows 1024x768
Kontakt:

Post autor: powermaster »

www.badblock.com baza danych
<a href="http://3g.cba.pl">Moja strona</a>
Awatar użytkownika
Dj Neus
Posty: 20
Rejestracja: 08 gru 2005, 20:34:48
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows 1024x768
Kontakt:

Post autor: Dj Neus »

Dzięki już wszystko gra, a moze jest jeszcze jakaś tylko ze szybsza baza... DARMOWa oczywiście
Awatar użytkownika
powermaster
Posty: 127
Rejestracja: 16 gru 2005, 19:08:32
Lokalizacja: KW
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows 1024x768
Kontakt:

Post autor: powermaster »

Nie znam szybszych darmowych baz.
<a href="http://3g.cba.pl">Moja strona</a>
Awatar użytkownika
Ghoran
Przyjaciel CBA
Posty: 827
Rejestracja: 11 sie 2005, 16:07:58
Płeć: Mężczyzna
User Agent: Firefox Windows 1024x768

Post autor: Ghoran »

Czy wiesz, że:
  • W Panelu CBA w sekcji "wsparcie" jest dedykowany system ticketów (obsługi technicznej)
  • Odpowiadamy na Forum oraz na adres mailowy obsluga(malpa)cba.pl
  • Jesteśmy również na Facebooku! Znajdź nas na facebook.com/hostingcba | cba.pl

W czym jeszcze możemy pomóc?
Awatar użytkownika
Dj Neus
Posty: 20
Rejestracja: 08 gru 2005, 20:34:48
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows 1024x768
Kontakt:

Post autor: Dj Neus »

Wiem, wiem, już je wypróbowałem, na niektórych działa, ale tak wolno ze ujechać nie idzie, najlepszy jest jeszcze ten badblock
Awatar użytkownika
Monstrual
Posty: 2417
Rejestracja: 05 sie 2005, 15:06:08
Lokalizacja: G-dz
Płeć: Niewybrana
User Agent: Opera Windows 1024x768
Kontakt:

Post autor: Monstrual »

zewnętrzne bazy z założenia będą wolne zawsze, to nie to samo, jak miec bazę na jednym serwerze z danymi swojej strony. Ale na cba niestety takiej mozliwości nie ma. Bo darmowe. Jak oczekujesz szybszego dzialania, polecam komercyjnego hostingi, liste masz na mojej stronie.
Obrazek
Awatar użytkownika
Dj Neus
Posty: 20
Rejestracja: 08 gru 2005, 20:34:48
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows 1024x768
Kontakt:

Post autor: Dj Neus »

Nie, no jestem zadowolony, jak na darmowe, to zapiepsza w cholere, chociaż db4free jest szybsze, no ale niestety nie działa, trudno się mówi. Wolałem zapytać, może jest taka baza szybka i darmowa, nie zaszkodziło... a moglo pomóc..
ODPOWIEDZ