PHP - Websockets - dostęp do konsoli php

Wszystko o językach skryptowych takich jak PHP i Perl, serwerach WWW, CGI, bazach danych i języku SQL.
jacek1550
Posty: 2
Rejestracja: 24 sty 2014, 21:54:20
Płeć: Niewybrana
User Agent: Chrome Windows

PHP - Websockets - dostęp do konsoli php

Post autor: jacek1550 »

Witam, chciałem zrobić strone przy użyciu websockets,

czy jest możliwość dostania się do konsoli żeby uruchomić serwer websocket-owy w php ?
czy jest dosptęp do shella?

Czekam na odpowiedzi
Awatar użytkownika
DeaDriam
Posty: 4023
Rejestracja: 04 lip 2011, 14:00:40
Lokalizacja: Möglingen
Płeć: Mężczyzna
User Agent: Firefox Windows 1024x768
Kontakt:

Re: PHP - Websockets - dostęp do konsoli php

Post autor: DeaDriam »

jacek1550 pisze: czy jest dosptęp do shella?
Nie ma dostępu=Opcja zablokowana!
_____________________________________________________
Nie badz pijawka-znalazles rozwiazanie problemu..podziel sie na forum!
----------------------------------------------------------------------------
SmacznY WordpresS>> http://www.przepisyzgarnka.pl <<
jacek1550
Posty: 2
Rejestracja: 24 sty 2014, 21:54:20
Płeć: Niewybrana
User Agent: Chrome Windows 1366x768

Re: PHP - Websockets - dostęp do konsoli php

Post autor: jacek1550 »

czyli użycie exec() w php odpada?
Awatar użytkownika
DeaDriam
Posty: 4023
Rejestracja: 04 lip 2011, 14:00:40
Lokalizacja: Möglingen
Płeć: Mężczyzna
User Agent: Firefox Windows 1024x768
Kontakt:

Re: PHP - Websockets - dostęp do konsoli php

Post autor: DeaDriam »

Podyskutuj z Adminem..zycie inaczej ,zasady inaczej
_____________________________________________________
Nie badz pijawka-znalazles rozwiazanie problemu..podziel sie na forum!
----------------------------------------------------------------------------
SmacznY WordpresS>> http://www.przepisyzgarnka.pl <<
Awatar użytkownika
fuma
Przyjaciel CBA
Posty: 11168
Rejestracja: 01 sie 2005, 14:57:56
Lokalizacja: z jajka niespodzianki :P
Płeć: Mężczyzna
User Agent: Opera Windows 1440x900

Re: PHP - Websockets - dostęp do konsoli php

Post autor: fuma »

jacek1550 nie liczylbym na wyjatek od reguly. Dostep do shella, bez powodu nie zostal zablokowany.
edek.kredens
Posty: 6
Rejestracja: 03 mar 2014, 15:53:54
Strona na CBA.pl: cccc
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows 1366x768
Kontakt:

Re: PHP - Websockets - dostęp do konsoli php

Post autor: edek.kredens »

Może admin sie machnął.
Awatar użytkownika
fuma
Przyjaciel CBA
Posty: 11168
Rejestracja: 01 sie 2005, 14:57:56
Lokalizacja: z jajka niespodzianki :P
Płeć: Mężczyzna
User Agent: Opera Windows 1440x900

Re: PHP - Websockets - dostęp do konsoli php

Post autor: fuma »

edek.kredens na pewno sie nie "machnal" :)
drive4share
Posty: 1
Rejestracja: 29 gru 2018, 17:56:24
Płeć: Niewybrana
User Agent: Chrome Windows 1920x1080

PHP - Websockets - dostęp do konsoli php

Post autor: drive4share »

Heh to jak mam użyć webscoketów ?
Awatar użytkownika
endriu888
Obsługa CBA
Posty: 1561
Rejestracja: 23 sty 2012, 21:02:33
Strona na CBA.pl: katalogfirm.c0.pl
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows 1143x858
Kontakt:

PHP - Websockets - dostęp do konsoli php

Post autor: endriu888 »

witam

websockety można uskuteczniać na vpsie.
https://www.cba.pl/pl/oferta/vps
Czy wiesz, że:
  • W Panelu CBA w sekcji "wsparcie" jest dedykowany system ticketów (obsługi technicznej)
  • Odpowiadamy na Forum oraz na adres mailowy obsluga(malpa)cba.pl
  • Jesteśmy również na Facebooku! Znajdź nas na facebook.com/hostingcba | cba.pl
W czym jeszcze możemy pomóc?
ODPOWIEDZ