Jakie forum??

Wszystko o językach skryptowych takich jak PHP i Perl, serwerach WWW, CGI, bazach danych i języku SQL.
vergen
Posty: 4
Rejestracja: 26 gru 2005, 19:36:12
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows 1024x768
Kontakt:

Jakie forum??

Post autor: vergen »

Jakie wogóle forum można zainstalować na tym serwerze :?:
Przemussy
Posty: 369
Rejestracja: 20 paź 2005, 22:33:29
Lokalizacja: ¯yrardów
Płeć: Niewybrana
User Agent: Opera Windows
Kontakt:

Post autor: Przemussy »

każde mozna tylko nie kazde będize działać. bo niema tu bazy danych mysql. wiec trzeba się bawic i szukac bazy gdziem indziej.

forum dziala takie napwno:
- UPB.
Awatar użytkownika
Mati
Posty: 1016
Rejestracja: 20 sie 2005, 14:47:10
Lokalizacja: Olsztyn
Płeć: Mężczyzna
User Agent: Opera Windows

Post autor: Mati »

Jak masz zewnętrzną bazę danych to teoretycznie możesz zainstalować każde forum.
No i co? Konwersja bazy wyjadła mi polskie znaki z podpisu. Kto¿ bÂdzie musiaà za to odpowied¿Ã...
vergen
Posty: 4
Rejestracja: 26 gru 2005, 19:36:12
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows 1024x768
Kontakt:

Post autor: vergen »

Mati pisze:Jak masz zewnętrzną bazę danych to teoretycznie możesz zainstalować każde forum.
nie kapuje jaką baze zewnętrzną
Awatar użytkownika
Monstrual
Posty: 2417
Rejestracja: 05 sie 2005, 15:06:08
Lokalizacja: G-dz
Płeć: Niewybrana
User Agent: Opera Windows
Kontakt:

Post autor: Monstrual »

nie kapuje jaką baze zewnętrzną
A taką, poczytajk na forum cba, w dziale FAQ - temat "Zainstaluj i uruchom twoje pierwsze forum". Zewnętrzne, czyli na innym serwerze. Pliki masz tu, a baza stoi na serwerze, na którym tylko bazy są (zazwyczaj).
Obrazek
vergen
Posty: 4
Rejestracja: 26 gru 2005, 19:36:12
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows 1024x768
Kontakt:

Post autor: vergen »

---------- 16:36 27.12.2005 ----------

gdzie to faq

---------- 16:37 ----------
Monstrual pisze:
nie kapuje jaką baze zewnętrzną
A taką, poczytajk na forum cba, w dziale FAQ - temat "Zainstaluj i uruchom twoje pierwsze forum". Zewnętrzne, czyli na innym serwerze. Pliki masz tu, a baza stoi na serwerze, na którym tylko bazy są (zazwyczaj).
wogóle jak pili tu a baze na serwerze } jak to się da zrobić
ODPOWIEDZ