Jak przenieś stronę z c0.pl do .pl??

Wszystko o językach skryptowych takich jak PHP i Perl, serwerach WWW, CGI, bazach danych i języku SQL.
bairstrokes
Posty: 2
Rejestracja: 28 mar 2021, 11:37:55
Reputacja: 0
Płeć: Niewybrana
User Agent: Chrome Windows 1280x720

Jak przenieś stronę z c0.pl do .pl??

Postautor: bairstrokes » 28 mar 2021, 11:39:15

Witam, mam stronę w php fusion w wersji 5.4 na adresie c0.pl.
Kupiłem domenę PL. W jaki sposób mam przenieść stronę na tą domenę? Da się przenieść ze wszystkim wejściami itd?
Próbowałem skopiować po prostu wszystko z ftp i wkleić do nowego, ale to nie działa.
Nie chce podawać adresu strony.
Awatar użytkownika
endriu888
Obsługa CBA
Posty: 1518
Rejestracja: 23 sty 2012, 21:02:33
Reputacja: 0
Strona na CBA.pl: katalogfirm.c0.pl
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows 1024x768
Kontakt:

Jak przenieś stronę z c0.pl do .pl??

Postautor: endriu888 » 29 mar 2021, 08:24:38

Witam

możliwe że nie działa, bo trzeba zmienić adres domeny na nowy w panelu phpfusion.

Można też uzyć aliasu, czyli dla nowej domeny ustawić alias na starą domenę w zakładce domeny/edycja/alias , wtedy nowa domena pobiera dane ze starej domeny bez kopiowania danych.
Czy wiesz, że:
  • W Panelu CBA w sekcji "wsparcie" jest dedykowany system ticketów (obsługi technicznej)
  • Odpowiadamy na Forum oraz na adres mailowy obsluga(malpa)cba.pl
  • Jesteśmy również na Facebooku! Znajdź nas na facebook.com/hostingcba | cba.pl
W czym jeszcze możemy pomóc?
bairstrokes
Posty: 2
Rejestracja: 28 mar 2021, 11:37:55
Reputacja: 0
Płeć: Niewybrana
User Agent: Chrome Windows 1280x720

Jak przenieś stronę z c0.pl do .pl??

Postautor: bairstrokes » 04 kwie 2021, 12:46:12

bairstrokes pisze:Źródło posta Witam, mam stronę w php fusion w wersji 5.4 na adresie c0.pl.
Kupiłem domenę PL. W jaki sposób mam przenieść stronę na tą domenę? Da się przenieść ze wszystkim wejściami itd?
Próbowałem skopiować https://essaywriter.fun/ po prostu wszystko z ftp i wkleić do nowego, ale to nie działa.
Nie chce podawać adresu strony.

dziękuję, mój problem został rozwiązany
Awatar użytkownika
endriu888
Obsługa CBA
Posty: 1518
Rejestracja: 23 sty 2012, 21:02:33
Reputacja: 0
Strona na CBA.pl: katalogfirm.c0.pl
Płeć: Niewybrana
User Agent: 1366x768
Kontakt:

Jak przenieś stronę z c0.pl do .pl??

Postautor: endriu888 » 05 kwie 2021, 07:59:45

Witam

dobrze w takim razie zamykam temat.
Czy wiesz, że:
  • W Panelu CBA w sekcji "wsparcie" jest dedykowany system ticketów (obsługi technicznej)
  • Odpowiadamy na Forum oraz na adres mailowy obsluga(malpa)cba.pl
  • Jesteśmy również na Facebooku! Znajdź nas na facebook.com/hostingcba | cba.pl
W czym jeszcze możemy pomóc?

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości