wywala mi błędy

Konfiguracja skryptów do prowadzenia sklepów on-line.
ikazka
Posty: 4
Rejestracja: 09 maja 2012, 02:58:33
Reputacja: 0
Płeć: Niewybrana
User Agent: Internet Explorer Windows 1680x1050

wywala mi błędy

Postautor: ikazka » 19 maja 2012, 19:17:29

Witam, zainstalowałem sklep, wszystko ładnie śmiga poza płatnościami w konfiguracji, brak dostępu do jakiej kolwiek edycji, o to kod błędu : Fatal error: Call to undefined function curl_init() in /virtual/ikazka.cba.pl/includes/modules/payment/platnosci.php on line 72
oprogramowanie to oscGold v.3.2. Proszę kogoś o pomoc co z tym można zrobić bo moja wiedza się konczy na tym, że udało mi się zainstalować i wstępnie skonfigorować.
www.ikazka.cba.pl
Awatar użytkownika
DeaDriam
Posty: 4023
Rejestracja: 04 lip 2011, 14:00:40
Reputacja: 123
Lokalizacja: Möglingen
Płeć: Mężczyzna
User Agent: Firefox Windows 1024x768
Kontakt:

Re: wywala mi błędy

Postautor: DeaDriam » 19 maja 2012, 19:39:39

ikazka WroteColonFatal error: Call to undefined function curl_init() in /virtual/ikazka.cba.pl/includes/modules/payment/platnosci.php on line 72

***
ikazka WroteColonFatal error: Call to undefined function curl_ini


brak curl =nie działa na cba.pl z tego co wiem



http://www.cba.pl/forum/viewtopic.php?f=17&t=10299
_____________________________________________________
Nie badz pijawka-znalazles rozwiazanie problemu..podziel sie na forum!
----------------------------------------------------------------------------
SmacznY WordpresS>> http://www.przepisyzgarnka.pl <<
ikazka
Posty: 4
Rejestracja: 09 maja 2012, 02:58:33
Reputacja: 0
Płeć: Niewybrana
User Agent: Internet Explorer Windows 1680x1050

Re: wywala mi błędy

Postautor: ikazka » 19 maja 2012, 20:18:08

A czy jest jakaś szansa żeby to jakoś ominąć albo co kolwiek zrobić żeby działało ? Ewentualnie jakaś porada gdzie zainstalować żeby był curl ?
Awatar użytkownika
DeaDriam
Posty: 4023
Rejestracja: 04 lip 2011, 14:00:40
Reputacja: 123
Lokalizacja: Möglingen
Płeć: Mężczyzna
User Agent: Firefox Windows 1024x768
Kontakt:

Re: wywala mi błędy

Postautor: DeaDriam » 20 maja 2012, 05:31:06

ikazka WroteColonEwentualnie jakaś porada gdzie zainstalować żeby był curl ?

Chcąc miec sklep internetowy ,to najlepiej płatny hosting,lub dogadać się z Administracją cba.pl
_____________________________________________________
Nie badz pijawka-znalazles rozwiazanie problemu..podziel sie na forum!
----------------------------------------------------------------------------
SmacznY WordpresS>> http://www.przepisyzgarnka.pl <<
ikazka
Posty: 4
Rejestracja: 09 maja 2012, 02:58:33
Reputacja: 0
Płeć: Niewybrana
User Agent: Internet Explorer Windows 1280x800

Re: wywala mi błędy

Postautor: ikazka » 26 maja 2012, 15:51:21

Dzięki za radę, w cba za dużo problemów robił ten skrypt, więc stoi na płatnym w ***** (obsługa curl i wiele innych).
Sklep rusza 1.06br do testów więc zapraszam. Temat do zamknięcia :)

Wróć do „OpenCart, PrestaShop”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość