wieliszew.cba.pl, procedura jest prosta. Logujesz się do panelu cba, patrzysz, które miejsce zajmujesz w kolejce. Jeśli 0, to strona została skopiowana i można używać po staremu ftp. Jeśli pozycja jest poniżej 200, a właściwie powyżej, liczba mniejsza od 200, to lepiej poczekać aż dojdzie do zera. W pozostałym przypadku zamiast i100.cba.pl wpisujesz 85.17.25.67,
login i hasło bez zmian.
Czy wiesz, że:
W Panelu CBA w sekcji "wsparcie" jest dedykowany system ticketów (obsługi technicznej)
Odpowiadamy na Forum oraz na adres mailowy obsluga(malpa)cba.pl
Jesteśmy również na Facebooku! Znajdź nas na facebook.com/hostingcba | cba.pl
damianko28
chlopie czytaj co pisze admin i mod po calym forum
to nie boli pomyslec
_____________________________________________________ Nie badz pijawka-znalazles rozwiazanie problemu..podziel sie na forum!
---------------------------------------------------------------------------- SmacznY WordpresS>> http://www.przepisyzgarnka.pl <<
Nie mam pojęcia jak wejść na konto ftp żeby utworzyć wordpressa, którego notabene jeszcze wczoraj miałem, ale zapragnąłem coś pozmieniać i się zaczęło.
Stworzyłem nową bazę, wgrałem oprogramowanie i utworzyłem konto ftp żeby zmienić dane w jednym nieszczęsnym pliku. I ciężka lipa. Masakra. Od wczoraj z tym walczę. Pokasowałem w końcu wszystko.
Proszę mi łaskawie powiedzieć coście tam na wyczyniali.
Proszę wskazać link z którego mogę się dostać na moje konto FTP I CO WŁAŚCIWIE NALEŻY WPISAĆ. DOKŁADNIE.
Pytanie jeśli nie dam rady zalogować się an istniejące konto, czy jeśli założę nowe czy reklama, która wykupiłem może zostać przeniesiona na nowe.
Naprawdę nie wiem kto wpadł na to żeby tak to utrudnić. Zmarnowałem mnóstwo czasu. Masakra.
Biosna, dane do logowania ftp to:
host: nazwadomeny.cba.pl
użytkownik: admin@nazwadomeny.cba.pl (domyślnie tworzone jest konto admin)
hasło: takie samo jak do profilu w którym utworzył Pan domenę
Czy wiesz, że:
W Panelu CBA w sekcji "wsparcie" jest dedykowany system ticketów (obsługi technicznej)
Odpowiadamy na Forum oraz na adres mailowy obsluga(malpa)cba.pl
Jesteśmy również na Facebooku! Znajdź nas na facebook.com/hostingcba | cba.pl