stysia pisze:@KLANKMT Teraz nikt nie zobaczy, ale juz ludzie sie pytaja co jest ze strona... może i nie nalezy do najlepszych, bo ludzie maja wazniejsze strony niż fansite hehe

Ale naprawde przez te 3 dni zrobiło sie zaległości

znam to skądś. Mam genralnie ten sam problem. Forum kameralne, ale użytkownicy biorą z niego ważne dla nas informacje

ehhh
juice pisze:ponieważ sprawdzanie dysku się ślimaczy (uwierzcie mi, że irytuje mnie to conajmniej tak samo jak Was), przerwaliśmy je chwilowo i przerzuciliśmy te konta które dzisiaj opłaciły zdjęcie reklam. Nie było tego dużo, ale zakładam że tym osobom się spieszy.
spieszy się zapewne większości, nie każdego jednak stać na opłacenie pro... tak, dla niektórych jest to jednak inwestycja. Ja np jak będę musiała płacić za utrzymanie małego forum, bo będę wolała przenieść forum na bardziej renomowany hosting, a nie utrzymywanie go na hostingu który kojarzy sie z darmowym. Szkoda, że przerwaliście, bo tym samym większość użytkowników jest ileś czasu w plecy. A każdy czeka. No ale cóż...... jak widać ważniejsi sa ci, co w razie draki wzbogacą skarbonkę (bo jakoś wcześniej konta pro nie wykupili.. dopiero wtedy gdy admin dał do zrozumienia, że będą mieć działające strony poza kolejnością jak zapłacą

)