WikiMEdia INTernal error!!!! na CBA.pl

Konfiguracja i instalacja skryptów z Wiki w nazwie.
Amanda
Posty: 371
Rejestracja: 20 wrz 2007, 16:40:51
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows 1280x1024

Post autor: Amanda »

wielkie dzieki :D u mnie strona dziala
wargo
Posty: 633
Rejestracja: 01 sie 2007, 20:22:52
Lokalizacja: pleszew
Płeć: Niewybrana
User Agent: Internet Explorer Windows 800x600
Kontakt:

Post autor: wargo »

Mi też ;)
xpenguin pisze:
miasto-lublin pisze:Ufff, czuje się już pewniej, wiedząc, że administratorzy się tym zajęli:)

ps. jak wykonać "Backupy" ?
Yyyy... Wystarczy mieć pliki ze strony na dysku? ;)
Nie tylko-jeszcze trzeba zrobić kopię bazy w pma ;)
NULL
miasto-lublin
Posty: 6
Rejestracja: 06 lut 2008, 15:33:22
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows 1280x800
Kontakt:

Post autor: miasto-lublin »

Dziękować:)
Wszystko działa tak jak powinno:)
Ojejku!
ODPOWIEDZ