Your host needs to use PHP 5.3.10 or higher to run this version of Joomla!

Konfiguracja cmsów Joomla i Mambo.
djshary
Posty: 81
Rejestracja: 06 lis 2008, 21:43:35
Reputacja: 0
Strona na CBA.pl: www.djsharytest.cba.pl
Płeć: Niewybrana
User Agent: Chrome Windows 1366x768

Your host needs to use PHP 5.3.10 or higher to run this version of Joomla!

Postautor: djshary » 23 lip 2018, 17:16:28

Witam Serdecznie :)

Jakiś czas temu na mojej stronie (http://ospterebin.cba.pl/) pojawił się taki komunikat " Your host needs to use PHP 5.3.10 or higher to run this version of Joomla!".
Niestety rzadko zaglądałem na tą stronę i nie pamiętam, czy miałem jakiś moduł do ukrywania dostępu do zaplecza (nazwastrony.cba.pl/xxxxxx/administrator)

Proszę o radę jak wybrnąć z tego .
Awatar użytkownika
endriu888
Obsługa CBA
Posty: 763
Rejestracja: 23 sty 2012, 21:02:33
Reputacja: 0
Strona na CBA.pl: katalogfirm.c0.pl
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows 1143x858
Kontakt:

Your host needs to use PHP 5.3.10 or higher to run this version of Joomla!

Postautor: endriu888 » 24 lip 2018, 08:16:16

witam

przełączyłem na wyższe php i strona już działa.
Czy wiesz, że:
  • W Panelu CBA w sekcji "wsparcie" jest dedykowany system ticketów (obsługi technicznej)
  • Odpowiadamy na Forum oraz na adres mailowy obsluga(malpa)cba.pl
  • Jesteśmy również na Facebooku! Znajdź nas na facebook.com/hostingcba | cba.pl
W czym jeszcze możemy pomóc?
djshary
Posty: 81
Rejestracja: 06 lis 2008, 21:43:35
Reputacja: 0
Strona na CBA.pl: www.djsharytest.cba.pl
Płeć: Niewybrana
User Agent: Chrome Windows 1366x768

Your host needs to use PHP 5.3.10 or higher to run this version of Joomla!

Postautor: djshary » 27 lip 2018, 15:28:36

niestety nie dziala
Awatar użytkownika
endriu888
Obsługa CBA
Posty: 763
Rejestracja: 23 sty 2012, 21:02:33
Reputacja: 0
Strona na CBA.pl: katalogfirm.c0.pl
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows 1143x858
Kontakt:

Your host needs to use PHP 5.3.10 or higher to run this version of Joomla!

Postautor: endriu888 » 29 lip 2018, 08:40:02

witam


nie działa bo strona została zablokowana ponieważ jest zawirusowana:
lista wirusów:
https://pastebin.pl/view/82eadaf4

oczywiście może być ich więcej...

czy potrafi Pan odwirusować stronę i ją zabezpieczyć?
Czy wiesz, że:
  • W Panelu CBA w sekcji "wsparcie" jest dedykowany system ticketów (obsługi technicznej)
  • Odpowiadamy na Forum oraz na adres mailowy obsluga(malpa)cba.pl
  • Jesteśmy również na Facebooku! Znajdź nas na facebook.com/hostingcba | cba.pl
W czym jeszcze możemy pomóc?
djshary
Posty: 81
Rejestracja: 06 lis 2008, 21:43:35
Reputacja: 0
Strona na CBA.pl: www.djsharytest.cba.pl
Płeć: Niewybrana
User Agent: Chrome Windows 1366x768

Your host needs to use PHP 5.3.10 or higher to run this version of Joomla!

Postautor: djshary » 31 lip 2018, 20:15:59

niestety nie mam pojęcia jak to zrobić, możesz coś podpowiedzieć?
Awatar użytkownika
endriu888
Obsługa CBA
Posty: 763
Rejestracja: 23 sty 2012, 21:02:33
Reputacja: 0
Strona na CBA.pl: katalogfirm.c0.pl
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows 1143x858
Kontakt:

Your host needs to use PHP 5.3.10 or higher to run this version of Joomla!

Postautor: endriu888 » 01 sie 2018, 06:51:27

witam

możemy za Pana odwirusować i zabezpieczyć stronę za 39zł, wystarczy wpłacić na poniższe konto:
https://www.cba.pl/pl/kontakt

w tytule podać odwirusowanie + adres strony i przysłać nam potwierdzenie przelewu.

na odwirusowanie i zabezpieczenie dajemy gwarancję, że jak by się kiedyś coś takiego ponownie zdarzyło to wtedy za darmo poprawiamy.
Czy wiesz, że:
  • W Panelu CBA w sekcji "wsparcie" jest dedykowany system ticketów (obsługi technicznej)
  • Odpowiadamy na Forum oraz na adres mailowy obsluga(malpa)cba.pl
  • Jesteśmy również na Facebooku! Znajdź nas na facebook.com/hostingcba | cba.pl
W czym jeszcze możemy pomóc?

Wróć do „Joomla, Mambo”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości