jak zmienic baze sql

Konfiguracja cmsów Joomla i Mambo.
harvard
Posty: 8
Rejestracja: 15 sty 2006, 21:25:02
Płeć: Niewybrana
User Agent: Opera Windows 1024x768

jak zmienic baze sql

Post autor: harvard »

uzywam mambo i db4free ale nie wiem w czym problme rozne dziwnebledy mi wyskakuja 9pisalem na forum) i chcialbym zmienic baze sql na inna jak to zrobic???
Awatar użytkownika
Mika
Posty: 16
Rejestracja: 24 sty 2006, 08:14:55
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows
Kontakt:

Post autor: Mika »

:o a jak wgrałeś mambo na db4free
Awatar użytkownika
Monstrual
Posty: 2417
Rejestracja: 05 sie 2005, 15:06:08
Lokalizacja: G-dz
Płeć: Niewybrana
User Agent: Opera Windows
Kontakt:

Post autor: Monstrual »

raz da sie wgrac a raz nie.. a poza tym, jeszcze niedawno nie bylo z tym problemów, teraz niestety są... I jak ktoś już ma, to mu nie działa... ja mam joomle i badblock, i wszytsko ok, ale już na nowo komuś zainstalowac nie mogę. mówi się trudno.
Obrazek
ODPOWIEDZ