menu rozwijane z zakladkami w js?

Wszystko związane ze skryptami JS, DHTML itd.
sowa
Posty: 45
Rejestracja: 23 lut 2014, 19:26:45
Reputacja: 0
Płeć: Niewybrana
User Agent: Chrome Windows

menu rozwijane z zakladkami w js?

Postautor: sowa » 01 maja 2015, 21:26:28

cześć
czy da się zrobić menu rozwijane z zakładkami w js?
jeśli tak to w jaki sposób...
Awatar użytkownika
4zywioly
Posty: 529
Rejestracja: 26 kwie 2011, 16:33:42
Reputacja: 13
Strona na CBA.pl: 4zywioly.c0.pl
Płeć: Niewybrana
User Agent: Chrome Windows 1366x768
Kontakt:

Re: menu rozwijane z zakladkami w js?

Postautor: 4zywioly » 01 maja 2015, 21:49:32

Np. tak:

CodeColon Select All Code

<script type="text/javascript" language="JavaScript"> var stan; function RozwinAlboZwinJakLubisz(nazwa) { stan=(document.getElementById(nazwa).style.display=="none")?true:false; document.getElementById(nazwa).style.display=(stan)?"block":"none"; } </script>

CodeColon Select All Code

<a href="javascript:RozwinAlboZwinJakLubisz('iddiva');">Blabla</a>
<
div id="iddiva" style="display: none;"></div>
sowa
Posty: 45
Rejestracja: 23 lut 2014, 19:26:45
Reputacja: 0
Płeć: Niewybrana
User Agent: Chrome Windows 1280x1024

Re: menu rozwijane z zakladkami w js?

Postautor: sowa » 02 maja 2015, 06:11:34

Mi to niedziałaniewiem czemu?

CodeColon Select All Code



<html>
<
head>
<
title>menu</title>


</
head>

<
body>
<
script type="text/javascript" language="JavaScript"> var stan; function RozwinAlboZwinJakLubisz(iddiva) { stan=(document.getElementById(iddiva).style.display=="none")?true:false
document.getElementById(iddiva).style.display=(stan)?"block":"none"; } </script>

<a href="javascript:RozwinAlboZwinJakLubisz('iddiva');">Blabla</a>
<div id="iddiva" style="display: none;"></div>

</body>
</html>




Awatar użytkownika
4zywioly
Posty: 529
Rejestracja: 26 kwie 2011, 16:33:42
Reputacja: 13
Strona na CBA.pl: 4zywioly.c0.pl
Płeć: Niewybrana
User Agent: Chrome Windows 1366x768
Kontakt:

Re: menu rozwijane z zakladkami w js?

Postautor: 4zywioly » 02 maja 2015, 17:14:11

CodeColon Select All Code

<div id="iddiva" style="display: none;">działatylko trzeba coś wpisać ;)</div
sowa
Posty: 45
Rejestracja: 23 lut 2014, 19:26:45
Reputacja: 0
Płeć: Niewybrana
User Agent: Chrome Windows 1280x1024

Re: menu rozwijane z zakladkami w js?

Postautor: sowa » 02 maja 2015, 19:16:15

Ok sorki działa, a jak zrobić dla 3 punktów w rozwinięciu?
Awatar użytkownika
4zywioly
Posty: 529
Rejestracja: 26 kwie 2011, 16:33:42
Reputacja: 13
Strona na CBA.pl: 4zywioly.c0.pl
Płeć: Niewybrana
User Agent: Chrome Windows 1366x768
Kontakt:

Re: menu rozwijane z zakladkami w js?

Postautor: 4zywioly » 03 maja 2015, 12:39:27

Inne id

Wróć do „JavaScript, DHTML”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości