Kod Mintme na pojedynczej stronie Wordpress

Wszystko związane ze skryptami JS, DHTML itd.
sut1972
Posty: 11
Rejestracja: 14 sie 2015, 14:14:43
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows 1920x1200

Kod Mintme na pojedynczej stronie Wordpress

Post autor: sut1972 »

Chciałbym uruchomić kod do Mintme na jednej stronie stworzonej w Wordpress.
Próbowałem na różne sposoby wkleić podany w panelu kod do kopania, ale strona po wklejeniu go nie chce w ogóle się załadować.
Sprawa pewnie jest prosta, jednak nie umiem sobie z tym poradzić, proszę o jakieś wskazówki.
Awatar użytkownika
endriu888
Obsługa CBA
Posty: 1731
Rejestracja: 23 sty 2012, 21:02:33
Strona na CBA.pl: katalogfirm.c0.pl
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows 1024x768
Kontakt:

Kod Mintme na pojedynczej stronie Wordpress

Post autor: endriu888 »

Witam
kod można wkleić przez dowolny plugin od reklam

https://wplift.com/wordpress-advertising-plugins
Czy wiesz, że:
  • W Panelu CBA w sekcji "wsparcie" jest dedykowany system ticketów (obsługi technicznej)
  • Odpowiadamy na Forum oraz na adres mailowy obsluga(malpa)cba.pl
  • Jesteśmy również na Facebooku! Znajdź nas na facebook.com/hostingcba | cba.pl
W czym jeszcze możemy pomóc?
sut1972
Posty: 11
Rejestracja: 14 sie 2015, 14:14:43
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows 1920x1200

Kod Mintme na pojedynczej stronie Wordpress

Post autor: sut1972 »

OK, dziękuję, a czy da się sprawdzić czy to działa?
A czy dałoby się wstawić kod skryptu bez plug-ina?
Awatar użytkownika
endriu888
Obsługa CBA
Posty: 1731
Rejestracja: 23 sty 2012, 21:02:33
Strona na CBA.pl: katalogfirm.c0.pl
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows 1024x768
Kontakt:

Kod Mintme na pojedynczej stronie Wordpress

Post autor: endriu888 »

Witam

wystarczy pobyć na takiej stronie z 10 minut, i sprawdzić w panelu hostingowym w zakładce "podsumowanie" ile się już uzbierało.
Tak da się dodać w kodzie strony kod.(zazwyczaj tam gdzie są inne skrypty JS)
Czy wiesz, że:
  • W Panelu CBA w sekcji "wsparcie" jest dedykowany system ticketów (obsługi technicznej)
  • Odpowiadamy na Forum oraz na adres mailowy obsluga(malpa)cba.pl
  • Jesteśmy również na Facebooku! Znajdź nas na facebook.com/hostingcba | cba.pl
W czym jeszcze możemy pomóc?
sut1972
Posty: 11
Rejestracja: 14 sie 2015, 14:14:43
Płeć: Niewybrana
User Agent: Mobile Safari MacOS 414x896

Kod Mintme na pojedynczej stronie Wordpress

Post autor: sut1972 »

Czyli nie działa, bo ciągle jest 0....
Awatar użytkownika
endriu888
Obsługa CBA
Posty: 1731
Rejestracja: 23 sty 2012, 21:02:33
Strona na CBA.pl: katalogfirm.c0.pl
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows 1024x768
Kontakt:

Kod Mintme na pojedynczej stronie Wordpress

Post autor: endriu888 »

Witam

gdzie dokładnie został umieszczony kod?
Czy wiesz, że:
  • W Panelu CBA w sekcji "wsparcie" jest dedykowany system ticketów (obsługi technicznej)
  • Odpowiadamy na Forum oraz na adres mailowy obsluga(malpa)cba.pl
  • Jesteśmy również na Facebooku! Znajdź nas na facebook.com/hostingcba | cba.pl
W czym jeszcze możemy pomóc?
sut1972
Posty: 11
Rejestracja: 14 sie 2015, 14:14:43
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows 1920x1080

Kod Mintme na pojedynczej stronie Wordpress

Post autor: sut1972 »

Mam wtyczkę WPCode i stworzony snipopet, w który wkleiłem kod z panelu. I ten jest dodany na stronę, na której chcę to uruchamiać.
Awatar użytkownika
endriu888
Obsługa CBA
Posty: 1731
Rejestracja: 23 sty 2012, 21:02:33
Strona na CBA.pl: katalogfirm.c0.pl
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows 1024x768
Kontakt:

Kod Mintme na pojedynczej stronie Wordpress

Post autor: endriu888 »

Witam

jaki adres strony www?
Czy wiesz, że:
  • W Panelu CBA w sekcji "wsparcie" jest dedykowany system ticketów (obsługi technicznej)
  • Odpowiadamy na Forum oraz na adres mailowy obsluga(malpa)cba.pl
  • Jesteśmy również na Facebooku! Znajdź nas na facebook.com/hostingcba | cba.pl
W czym jeszcze możemy pomóc?
sut1972
Posty: 11
Rejestracja: 14 sie 2015, 14:14:43
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows 1920x1080

Kod Mintme na pojedynczej stronie Wordpress

Post autor: sut1972 »

Awatar użytkownika
endriu888
Obsługa CBA
Posty: 1731
Rejestracja: 23 sty 2012, 21:02:33
Strona na CBA.pl: katalogfirm.c0.pl
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows 1024x768
Kontakt:

Kod Mintme na pojedynczej stronie Wordpress

Post autor: endriu888 »

Witam

kod powinien być w header.php (można edytować plik lub dodać do nagłówka jeśli plugin od kodów ADS ma taką funkcję)

tam gdzie inne <script>
Czy wiesz, że:
  • W Panelu CBA w sekcji "wsparcie" jest dedykowany system ticketów (obsługi technicznej)
  • Odpowiadamy na Forum oraz na adres mailowy obsluga(malpa)cba.pl
  • Jesteśmy również na Facebooku! Znajdź nas na facebook.com/hostingcba | cba.pl
W czym jeszcze możemy pomóc?
sut1972
Posty: 11
Rejestracja: 14 sie 2015, 14:14:43
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows 1920x1080

Kod Mintme na pojedynczej stronie Wordpress

Post autor: sut1972 »

OK. rozumiem.
Ale nie wiem czy dobrze, myślę, mam plik header, który jest wspólny dla całego stylu i jeśli go zmodyfikuję, to kod do kopania będzie się uruchamiał na każdej stronie, prawda?
A chciałbym, aby uruchamiał się tylko na jednej, wskazanej.
Awatar użytkownika
endriu888
Obsługa CBA
Posty: 1731
Rejestracja: 23 sty 2012, 21:02:33
Strona na CBA.pl: katalogfirm.c0.pl
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows 1024x768
Kontakt:

Kod Mintme na pojedynczej stronie Wordpress

Post autor: endriu888 »

Witam

kod musi być umieszczony tak jak w poniższych przykładach

http://webinside.pl/kurs/48/umieszczani ... a_stronie/
Czy wiesz, że:
  • W Panelu CBA w sekcji "wsparcie" jest dedykowany system ticketów (obsługi technicznej)
  • Odpowiadamy na Forum oraz na adres mailowy obsluga(malpa)cba.pl
  • Jesteśmy również na Facebooku! Znajdź nas na facebook.com/hostingcba | cba.pl
W czym jeszcze możemy pomóc?
ODPOWIEDZ