Dlaczego forum nie działa?

Pozostałe tematy dotyczące tworzenia stron WWW.
Awatar użytkownika
Hybryda
Posty: 55
Rejestracja: 14 sty 2012, 13:27:20
Strona na CBA.pl: http://kordialne.cba.pl/
Płeć: Kobieta
User Agent: Firefox Windows 1536x864
Kontakt:

Dlaczego forum nie działa?

Post autor: Hybryda »

Witam!

Nie znam się na tym i proszę o pomoc.
Nie wiem co jest powodem, że forum nie działa.
Z początku myślałam, że chodzi o słaby zasięg sieci, bo z przeglądarki Mozilla Firefox wyświetla się taki komunikat:

Obrazek

Natomiast z Microsoft Edge taki:

Obrazek

O co w tym chodzi?

Edit: Ten sam problem zgłosiło mi już kilku Użytkowników forum.
"Jak kogoś wytykasz palcem, to pozostałe palce pokazują ciebie"
Hogan(hybryda)
Awatar użytkownika
endriu888
Obsługa CBA
Posty: 1561
Rejestracja: 23 sty 2012, 21:02:33
Strona na CBA.pl: katalogfirm.c0.pl
Płeć: Niewybrana
User Agent: 1024x768
Kontakt:

Dlaczego forum nie działa?

Post autor: endriu888 »

Witam

Domena kordialne.pl wygasła (2020-12-30), proszę wejść do naszego panelu, w zakładkę domeny i tam przedłużyć domenę na kolejny okres.
Czy wiesz, że:
  • W Panelu CBA w sekcji "wsparcie" jest dedykowany system ticketów (obsługi technicznej)
  • Odpowiadamy na Forum oraz na adres mailowy obsluga(malpa)cba.pl
  • Jesteśmy również na Facebooku! Znajdź nas na facebook.com/hostingcba | cba.pl
W czym jeszcze możemy pomóc?
Awatar użytkownika
Hybryda
Posty: 55
Rejestracja: 14 sty 2012, 13:27:20
Strona na CBA.pl: http://kordialne.cba.pl/
Płeć: Kobieta
User Agent: Firefox Windows 1536x864
Kontakt:

Dlaczego forum nie działa?

Post autor: Hybryda »

Że co, że jak? Jak to możliwe, skoro mam aktualną domenę z gryfy.cba.pl? A kordialne jest pod nią podpięte? Czy to znaczy, że aby forum Kordialne działało, muszę
opłacać dwie domeny?

Jakby co, opłaciłam już domenę kordialne blikiem a więc powinno być u Was już zaksięgowane. Tylko proszę o wyjaśnienia o co w tym chodzi z tymi dwoma domenami.
"Jak kogoś wytykasz palcem, to pozostałe palce pokazują ciebie"
Hogan(hybryda)
Awatar użytkownika
Hybryda
Posty: 55
Rejestracja: 14 sty 2012, 13:27:20
Strona na CBA.pl: http://kordialne.cba.pl/
Płeć: Kobieta
User Agent: Firefox Windows 1536x864
Kontakt:

Dlaczego forum nie działa?

Post autor: Hybryda »

Obrazek
"Jak kogoś wytykasz palcem, to pozostałe palce pokazują ciebie"
Hogan(hybryda)
Awatar użytkownika
endriu888
Obsługa CBA
Posty: 1561
Rejestracja: 23 sty 2012, 21:02:33
Strona na CBA.pl: katalogfirm.c0.pl
Płeć: Niewybrana
User Agent: 1024x768
Kontakt:

Dlaczego forum nie działa?

Post autor: endriu888 »

Witam

"Jak to możliwe, skoro mam aktualną domenę z gryfy.cba.pl? A kordialne jest pod nią podpięte? "

tak aktualną z końcówką cba.pl ale kordialne.pl jest pod nią podpięta więc logiczne, że jak wygaśnie domena płatna .PL to forum będzie działać, ale tylko na domenie gryfy.cba.pl, jeśli forum ma działać tylko na darmowej domenie, trzeba zmienić adres w ustawieniach forum na gryfy.cba.pl, wtedy płatna domena jak wygaśnie nic się nie stanie.
Jeśli zawsze ma działać płatna domena kordialne.pl, to zawsze musi być co roku opłacana.
Czy wiesz, że:
  • W Panelu CBA w sekcji "wsparcie" jest dedykowany system ticketów (obsługi technicznej)
  • Odpowiadamy na Forum oraz na adres mailowy obsluga(malpa)cba.pl
  • Jesteśmy również na Facebooku! Znajdź nas na facebook.com/hostingcba | cba.pl
W czym jeszcze możemy pomóc?
Awatar użytkownika
Hybryda
Posty: 55
Rejestracja: 14 sty 2012, 13:27:20
Strona na CBA.pl: http://kordialne.cba.pl/
Płeć: Kobieta
User Agent: Firefox Windows 1536x864
Kontakt:

Dlaczego forum nie działa?

Post autor: Hybryda »

Czyli co roku muszę opłacać dwie domeny? No bo jak darmowa, skoro płaciłam za domenę gryfy.cba? :oops:
A może tylko raz płaciłam? Ja już baranieję od tego wszystkiego...

Albo! Jak zrobić aby była tylko jedna domena ale z nazwą "kordialne"? A skoro jedna jest darmowa, to jak zrobić aby była darmowa z nazwą "kordialne"?
"Jak kogoś wytykasz palcem, to pozostałe palce pokazują ciebie"
Hogan(hybryda)
Awatar użytkownika
Hybryda
Posty: 55
Rejestracja: 14 sty 2012, 13:27:20
Strona na CBA.pl: http://kordialne.cba.pl/
Płeć: Kobieta
User Agent: Firefox Windows 1536x864
Kontakt:

Dlaczego forum nie działa?

Post autor: Hybryda »

Przy okazji, chciałam dodać kilka słów(czy wyrazów) odnośnie hostingu cba.
Znam wiele osób, które zrezygnowały z usług cba, twierdząc że są to naciągacze, że za drogo się cenią, że nie chcą pomagać i olewają swoich klientów.
To wszystko jest nieprawda!
Korzystam z usług cba od kilku lat i nigdy się nie zawiodłam!
Zawsze profesjonalne podejście, zawsze pomogą, zawsze są, kiedy Ich potrzebujemy a ceny wcale nie są wygórowane, bo należy znać swoją wartość.
Dziś w szczególności, chciałam podziękować Endriu888, który pomógł mi(i to za darmo!) w zmianie adresu, doradził co i jak zrobić, pokierował mnie w każdej
sprawie a co najważniejsze! Miał anielską cierpliwość do takiego laika jak ja.
Serdecznie dziękuję za pomoc Endriu888 i całemu Zespołowi cba!
"Jak kogoś wytykasz palcem, to pozostałe palce pokazują ciebie"
Hogan(hybryda)
Awatar użytkownika
endriu888
Obsługa CBA
Posty: 1561
Rejestracja: 23 sty 2012, 21:02:33
Strona na CBA.pl: katalogfirm.c0.pl
Płeć: Niewybrana
User Agent: 1024x768
Kontakt:

Dlaczego forum nie działa?

Post autor: endriu888 »

Witam

Dziękujemy za ciepłe słowa.
Czy wiesz, że:
  • W Panelu CBA w sekcji "wsparcie" jest dedykowany system ticketów (obsługi technicznej)
  • Odpowiadamy na Forum oraz na adres mailowy obsluga(malpa)cba.pl
  • Jesteśmy również na Facebooku! Znajdź nas na facebook.com/hostingcba | cba.pl
W czym jeszcze możemy pomóc?
Zablokowany