www.T-SHIRT.cba.pl problem z ramkami w firefoxie.

Wszystko o HTML, XHTML, XML, CSS.
IMP
Posty: 1
Rejestracja: 16 wrz 2005, 21:40:19
Reputacja: 0
Lokalizacja: Wałbrzych
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows 1024x768
Kontakt:

www.T-SHIRT.cba.pl problem z ramkami w firefoxie.

Postautor: IMP » 16 wrz 2005, 21:46:13

Witam mam proble z niepokazująymi się ramkami w firefoxie.
Prosze o pomoc.
Poza tym strona jest dopiero w budowie i nie wiele tam jest.

www.t-shirt.cba.pl

IMP :oops:
porni
Posty: 1354
Rejestracja: 08 lip 2005, 18:33:05
Reputacja: 8
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows
Kontakt:

Postautor: porni » 16 wrz 2005, 22:04:25

NIE TAN DZIA£ :?

--EngCentre--
Juz ten :P
Awatar użytkownika
michalmet
Posty: 94
Rejestracja: 07 lip 2005, 10:03:11
Reputacja: 0
Lokalizacja: Somewhere in Poland....
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows
Kontakt:

Postautor: michalmet » 16 wrz 2005, 23:05:50

I tak nieźle, że Ci pokazuje.
Radzę przeczytać sobie kurs, np ten

Ramki są tam ładnie opisane ;)
Forum dla programistów - polecam ;)

www.animavilis.[regulamin forum: punkt 2.13] - strona mojego zespołu 8) wciąÂ¿ w fazie tworzenia...
Awatar użytkownika
Mati
Posty: 1016
Rejestracja: 20 sie 2005, 14:47:10
Reputacja: 15
Lokalizacja: Olsztyn
Płeć: Mężczyzna
User Agent: Internet Explorer Windows

Postautor: Mati » 17 wrz 2005, 15:57:53

Ja bym nie rodił strony w asz trzech ramkach.
Menu i logo się nie zmienia a jako opis możesz wstawić jedną ramkę.

W kodzie jest bardzooo dużo błędów więc radze ci go najpierw poprawić a potem zobaczysz że ramki będą Ci działać

Michalmet podał Ci nawet linka do kursu więc nie powinieneś mieć problemów.
No i co? Konwersja bazy wyjadła mi polskie znaki z podpisu. Kto¿ bÂdzie musiaà za to odpowied¿Ã...
Lukaszszsz
Posty: 573
Rejestracja: 27 lip 2005, 13:01:59
Reputacja: 3
Lokalizacja: Łódź
Płeć: Mężczyzna
User Agent: Opera Windows
Kontakt:

Postautor: Lukaszszsz » 17 wrz 2005, 19:40:30

człowieku coś ty narobił, po jakiego grzyba ci 3 ramki pływające ??

a w kodzie masz duzo błędów, np. </script> w head, może dla tego reklamy nie działają ?,
Awatar użytkownika
Mati
Posty: 1016
Rejestracja: 20 sie 2005, 14:47:10
Reputacja: 15
Lokalizacja: Olsztyn
Płeć: Mężczyzna
User Agent: Internet Explorer Windows

Postautor: Mati » 17 wrz 2005, 20:03:29

Dziwne faktycznie reklamy się nie wyświetlają. :shock: :shock:
To może być początek przełomowego odkrycia!!!
No i co? Konwersja bazy wyjadła mi polskie znaki z podpisu. Kto¿ bÂdzie musiaà za to odpowied¿Ã...
Awatar użytkownika
fidel
Posty: 68
Rejestracja: 12 wrz 2005, 22:58:32
Reputacja: 0
Płeć: Niewybrana
User Agent: Opera Windows
Kontakt:

Postautor: fidel » 17 wrz 2005, 21:06:18

hmm..brak reklamy....

z ciekawości umieściłem ją na swoim serwerze żeby sprawdzić czy się wyświetla no i owszem wyświetlają sie :)
<a href="httpwww.ma">http://www.mapa.drogowa.pl</a>
Awatar użytkownika
IMPx2
Posty: 36
Rejestracja: 22 wrz 2005, 19:09:18
Reputacja: 0
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows

Postautor: IMPx2 » 23 wrz 2005, 23:06:25

imp umarł narodził się IMPx2 :D :D :D

Wróć do „HTML, CSS”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość