Nie mogę zmienić stylu ..

Wszystko o HTML, XHTML, XML, CSS.
MrTime
Posty: 6
Rejestracja: 19 lut 2012, 11:47:41
Reputacja: 0
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows 1024x768

Nie mogę zmienić stylu ..

Postautor: MrTime » 19 lut 2012, 11:53:08

Siema all. Wrzucam folder z stylem który pobrałem do folderu styles i w PA nie ma tego nawet żeby zainstalować nie wiem czemu czekałem 1 dzień i nic się nie zmieniło. Wie ktoś o co chodzi ?
Awatar użytkownika
DeaDriam
Posty: 4023
Rejestracja: 04 lip 2011, 14:00:40
Reputacja: 123
Lokalizacja: Möglingen
Płeć: Mężczyzna
User Agent: Firefox Windows 1024x768
Kontakt:

Re: Nie mogę zmienić stylu ..

Postautor: DeaDriam » 19 lut 2012, 11:54:09

MrTime WroteColonWie ktoś o co chodzi ?

być moze i sie wie
zgadnij dlaczego tylko tyle odpowiedziałem
_____________________________________________________
Nie badz pijawka-znalazles rozwiazanie problemu..podziel sie na forum!
----------------------------------------------------------------------------
SmacznY WordpresS>> http://www.przepisyzgarnka.pl <<
MrTime
Posty: 6
Rejestracja: 19 lut 2012, 11:47:41
Reputacja: 0
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows 1024x768

Re: Nie mogę zmienić stylu ..

Postautor: MrTime » 19 lut 2012, 12:00:45

Żeby nabić posta ? ...
Awatar użytkownika
DeaDriam
Posty: 4023
Rejestracja: 04 lip 2011, 14:00:40
Reputacja: 123
Lokalizacja: Möglingen
Płeć: Mężczyzna
User Agent: Firefox Windows 1024x768
Kontakt:

Re: Nie mogę zmienić stylu ..

Postautor: DeaDriam » 19 lut 2012, 12:03:06

Nie ... :lol:
nie podałeś jaki skrypt...
(jak ma sie ktoś domyśleć w czym problem-odpowiem co do Wordpressa a Ty nie mam Wordpressa :lol: )
_____________________________________________________
Nie badz pijawka-znalazles rozwiazanie problemu..podziel sie na forum!
----------------------------------------------------------------------------
SmacznY WordpresS>> http://www.przepisyzgarnka.pl <<
MrTime
Posty: 6
Rejestracja: 19 lut 2012, 11:47:41
Reputacja: 0
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows 1024x768

Re: Nie mogę zmienić stylu ..

Postautor: MrTime » 19 lut 2012, 12:06:01

Nie wiem o co Ci chodzi bo jestem w tym zielony ale zapomniałem napisać jeszcze to, forum jest na phpBB3. (Może coś da ;d )
Awatar użytkownika
DeaDriam
Posty: 4023
Rejestracja: 04 lip 2011, 14:00:40
Reputacja: 123
Lokalizacja: Möglingen
Płeć: Mężczyzna
User Agent: Firefox Windows 1024x768
Kontakt:

Re: Nie mogę zmienić stylu ..

Postautor: DeaDriam » 19 lut 2012, 12:08:56

MrTime WroteColonforum jest na phpBB3

O i o to chodziło =właśnie o to,trzeba zawsze napisać "Mam stronke w .."

no to masz tutka jak zainstalować styl w tym skrypcie forum
http://wiki.phpbb3.pl/wiki/Instalacja_stylu

Znajdziesz tam wszystko co potrzeba,nie tylko odnośnie instalacji stylu

Zawsze czyść cache forum(a nawet przeglądarki) po instalacji stylu ,lub czegokolwiek
_____________________________________________________
Nie badz pijawka-znalazles rozwiazanie problemu..podziel sie na forum!
----------------------------------------------------------------------------
SmacznY WordpresS>> http://www.przepisyzgarnka.pl <<
MrTime
Posty: 6
Rejestracja: 19 lut 2012, 11:47:41
Reputacja: 0
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows 1024x768

Re: Nie mogę zmienić stylu ..

Postautor: MrTime » 19 lut 2012, 12:24:51

Robiłem tak .. I nic, może coś w folderze jest nie tak. Zobacz jak chcesz http://hostuje.net/file.php?id=96d7b6ef ... c497223093
Awatar użytkownika
DeaDriam
Posty: 4023
Rejestracja: 04 lip 2011, 14:00:40
Reputacja: 123
Lokalizacja: Möglingen
Płeć: Mężczyzna
User Agent: Firefox Windows 1024x768
Kontakt:

Re: Nie mogę zmienić stylu ..

Postautor: DeaDriam » 19 lut 2012, 12:47:37

wolne zarty ,nie bede sciągał czegokolwiek aby zobaczyć,czort wie co tam moze siedzieć :lol:
Nie umiesz opisać słowami trudno
Jakbys tak robił jak w tutku to byłoby okay
Przeinstaluj forum,jesli nic tam nie ma ,Zmiana stylu na tym skrypcie jest jednakowa dla wszystkich jego użytkowników
Poza tym podaj adres strony dla pełniejszego porównania i sprawdzenia ewntualnego błędu..jeśli chcesz...
_____________________________________________________
Nie badz pijawka-znalazles rozwiazanie problemu..podziel sie na forum!
----------------------------------------------------------------------------
SmacznY WordpresS>> http://www.przepisyzgarnka.pl <<
MrTime
Posty: 6
Rejestracja: 19 lut 2012, 11:47:41
Reputacja: 0
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows 1024x768

Re: Nie mogę zmienić stylu ..

Postautor: MrTime » 19 lut 2012, 13:00:44

http://sampfan.cba.pl/ link do str. ona jest dopiero co zrobiona nic w niej nie robiłem.
Tu masz linki do zdjęć jak to wygląda .. ; P

CodeColon Select All Code


1
:http://iv.pl/images/16938390662378517113.jpg
2:http://iv.pl/images/78365501286886907985.jpg
3:http://iv.pl/images/32713745346928088895.jpg
 

Image
Image
Image

---- EDIT ----

Pomoże ktoś ? ;d
Awatar użytkownika
DeaDriam
Posty: 4023
Rejestracja: 04 lip 2011, 14:00:40
Reputacja: 123
Lokalizacja: Möglingen
Płeć: Mężczyzna
User Agent: Firefox Windows 1024x768
Kontakt:

Re: Nie mogę zmienić stylu ..

Postautor: DeaDriam » 19 lut 2012, 13:43:35

Jesteś pewny ze to styl do phpbb3?
Bo ja wątpię
_____________________________________________________
Nie badz pijawka-znalazles rozwiazanie problemu..podziel sie na forum!
----------------------------------------------------------------------------
SmacznY WordpresS>> http://www.przepisyzgarnka.pl <<
MrTime
Posty: 6
Rejestracja: 19 lut 2012, 11:47:41
Reputacja: 0
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows 1024x768

Re: Nie mogę zmienić stylu ..

Postautor: MrTime » 19 lut 2012, 13:45:46

Szczerze to nie. ^^ Dobra skoro wątpisz a chyba się na tym znasz to poszukam innego. ;P
Awatar użytkownika
DeaDriam
Posty: 4023
Rejestracja: 04 lip 2011, 14:00:40
Reputacja: 123
Lokalizacja: Möglingen
Płeć: Mężczyzna
User Agent: Firefox Windows 1024x768
Kontakt:

Re: Nie mogę zmienić stylu ..

Postautor: DeaDriam » 19 lut 2012, 13:50:32

to nie jest styl do phpbb3 ,porównaj z plikami w folderze template
i zrozumiesz strukturę :)
_____________________________________________________
Nie badz pijawka-znalazles rozwiazanie problemu..podziel sie na forum!
----------------------------------------------------------------------------
SmacznY WordpresS>> http://www.przepisyzgarnka.pl <<

Wróć do „HTML, CSS”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość